Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 2 Απριλίου 2019

Στη Λεωφόρο των Αστεριών του Χόλιγουντ η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Ουίλσον


Τρίτη, 2 Απριλίου, 2019


Η ομογενής Ρίτα Ουίλσονς δίπλα στο αστέρι της. (Richard Shotwell/Invision/AP)

ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ. Η ομογενής ηθοποιός Ρίτα Ουίλσον (Rita Wilson) συγκαταλέγεται πλέον επισήμως στα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία των ηθοποιών του Χόλιγουντ, καθώς τοποθετήθηκε το δικό της αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο των Αστεριών.
Δίπλα της, στη σημαντική αυτή στιγμή αναγνώρισης της αξίας της συζύγου του, βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός Τομ Χανκς (Tom Hanks), καθώς και η επιστήθια φίλη της Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts).
Η μητέρα της Ουίλσον, Δωροθέα Γκένκου, γεννήθηκε στο χωριό Σωτήρα της Βορείου Ηπείρου, ενώ ο πατέρας της, ο Χασάν Χαλίλοφ ήταν μουσουλμάνος Πομάκος, ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1949. Με τον γάμο του, ο Χαλίλοφ ασπάστηκε τον Χριστιανισμό, μεταλαμπαδεύοντας τις θρησκευτικές του αξίες και στην κόρη του.
«Αυτός ο δρόμος συγκεντρώνει ανθρώπους απ’ όλον τον Κόσμο που έρχονται για να περπατήσουν πάνω στη Λεωφόρο, τα αστέρια της οποίας τους κάνουν να ονειρεύονται πώς είναι να ζει κανείς στο Χόλιγουντ», ανέφερε η Ουίλσον κατά την ομιλία της.

Η Ρίτα Ουίλσον και ο Τομ Χάνκς. (Richard Shotwell/Invision/AP)

«Αυτό είναι το σπίτι μου. Το Χόλιγουντ, της Καλιφόρνιας. Ο πατέρας μου κατάφερε να αγοράσει ένα σπίτι εδώ με το μισθό που λάμβανε ως μπάρμαν, και όπως πολλές άλλες γυναίκες εκείνη την εποχή, η μητέρα μου μας έφτιαχνε το φαγητό και τα ρούχα μας», πρόσθεσε. «Αυτή η πόλη έχει δώσει τόσα πολλά σε μένα και την οικογένειά μου. Αυτή η πόλη, το σπίτι μου, μου επέτρεψε να εκπληρώσω τα όνειρά μου. Με οδήγησε στο να γνωρίσω την αγάπη της ζωής μου, τον Τομ Χάνκς και με ευλόγησε με τα παιδιά μας».
«Εχει ένα κύριο χαρακτηριστικό που οποιοσδήποτε από εμάς θα το ζήλευε», είπε με τη σειρά του ο Τομ Χανκς αναφερόμενος στο πόσο περήφανος είναι με την επιτυχία της συζύγου του στη μουσική, την ηθοποιία και την παραγωγή. «Ολοι γνωρίζουμε πόσο της αξίζει το γεγονός ότι περνάει στην αιωνιότητα μέσα από το αστέρι της εδώ στην Λεωφόρο των Αστέρων», είπε ο Χανκς.
(Richard Shotwell/Invision/AP)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου