Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Φωτογραφίες από την Παρέλαση της Νέας Υόρκης (5η και τελευταία συνέχεια)




Μπροστά από την εξέδρα των επισήμων της παρέλασης της Νέας Υόρκης ήταν αστυνομικοί ζωσμένοι σαν αστακοί.  Αυτοί οι δύο ήταν ακριβώς μπροστά μας στην αρχή της εξέδρας ενώ δύο άλλοι ήταν στο τέλος της εξέδρας όπου ήταν και οι άλλοι είσοδος προς την εξέδρα ενώ εκατοντάδες άλλοι ήταν κατά το μήκος της διαδρομής και σε κάθε διασταύρωση.




Ρίγη συγκίνησης από τα παιδιά της Βοστώνης.  Το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Νέας Αγγλίας έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αφού με την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι Εύζωνες της Βοστώνης περνούσαν μπροστά από τους επισήμους ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες σε όλο το μήκος της διαδρομής.  Να σημειώσουμε ότι τόσο η Νέα Υόρκη όπως και η Ομοσπονδία της Φιλαδέλφειας και του Σικάγου ζήτησαν από τώρα τους Εύζωνες της Βοστώνης.  Μπράβο παιδιά και μπράβο σε όλους τους συντελεστές.  Να σημειώσουμε ότι οι Εύζωνες της Βοστώνης μόλοις έφτασαν στο χώρο της παρελάσεως μπήκαν αμέσως μέσα στα πρώτα τμήματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου