Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Φωτογραφίες από την Παρέλαση της Νέας Υόρκης (5η και τελευταία συνέχεια)
Μπροστά από την εξέδρα των επισήμων της παρέλασης της Νέας Υόρκης ήταν αστυνομικοί ζωσμένοι σαν αστακοί.  Αυτοί οι δύο ήταν ακριβώς μπροστά μας στην αρχή της εξέδρας ενώ δύο άλλοι ήταν στο τέλος της εξέδρας όπου ήταν και οι άλλοι είσοδος προς την εξέδρα ενώ εκατοντάδες άλλοι ήταν κατά το μήκος της διαδρομής και σε κάθε διασταύρωση.
Ρίγη συγκίνησης από τα παιδιά της Βοστώνης.  Το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Νέας Αγγλίας έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αφού με την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι Εύζωνες της Βοστώνης περνούσαν μπροστά από τους επισήμους ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες σε όλο το μήκος της διαδρομής.  Να σημειώσουμε ότι τόσο η Νέα Υόρκη όπως και η Ομοσπονδία της Φιλαδέλφειας και του Σικάγου ζήτησαν από τώρα τους Εύζωνες της Βοστώνης.  Μπράβο παιδιά και μπράβο σε όλους τους συντελεστές.  Να σημειώσουμε ότι οι Εύζωνες της Βοστώνης μόλοις έφτασαν στο χώρο της παρελάσεως μπήκαν αμέσως μέσα στα πρώτα τμήματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου