Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019

Φωτογραφίες από την Παρέλαση της Νέας Υόρκης (5η και τελευταία συνέχεια)
Μπροστά από την εξέδρα των επισήμων της παρέλασης της Νέας Υόρκης ήταν αστυνομικοί ζωσμένοι σαν αστακοί.  Αυτοί οι δύο ήταν ακριβώς μπροστά μας στην αρχή της εξέδρας ενώ δύο άλλοι ήταν στο τέλος της εξέδρας όπου ήταν και οι άλλοι είσοδος προς την εξέδρα ενώ εκατοντάδες άλλοι ήταν κατά το μήκος της διαδρομής και σε κάθε διασταύρωση.
Ρίγη συγκίνησης από τα παιδιά της Βοστώνης.  Το τμήμα Ευζώνων της Ομοσπονδίας της Νέας Αγγλίας έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αφού με την ανακοίνωση από τα μεγάφωνα ότι οι Εύζωνες της Βοστώνης περνούσαν μπροστά από τους επισήμους ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημίες σε όλο το μήκος της διαδρομής.  Να σημειώσουμε ότι τόσο η Νέα Υόρκη όπως και η Ομοσπονδία της Φιλαδέλφειας και του Σικάγου ζήτησαν από τώρα τους Εύζωνες της Βοστώνης.  Μπράβο παιδιά και μπράβο σε όλους τους συντελεστές.  Να σημειώσουμε ότι οι Εύζωνες της Βοστώνης μόλοις έφτασαν στο χώρο της παρελάσεως μπήκαν αμέσως μέσα στα πρώτα τμήματα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου