Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Πρωταθλητής Ελλάδας μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ




Μετά από 34 χρόνια προσμονής ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Λίγο αργότερα άρχισε η φαντασμαγορική φιέστα του ΠΑΟΚ και με χιλιάδες βεγγαλικά και ασταμάτητα φωτορυθμικά πραγματοποιήθηκε η απονομή του επάθλου του φετινού πρωταθλήματος στον δικέφαλο του Βορρά.
Ενας ένας οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου ανέβηκαν στην ειδικά σχεδιασμένη εξέδρα με την συνοδεία βιντεοσκοπημένου υλικού που προβάλλονταν στις τέσσερις γιγαντοοθόνες.
Τελευταίος, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο της ομάδας, ανέβηκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, με τον Βιερίνια να σηκώνει λίγο αργότερα την κούπα, πριν τα βεγγαλικά κάνουν τη νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη.
Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των παικτών του ΠΑΟΚ μετά τη λήξη του αγώνα:
Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Λουτσέσκου μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με το γκολ του Σάκχοφ (3΄) και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπίσεσβαρ (8′) έκανε γρήγορα το 2-0.
Στο 53ο λεπτό ο Βαρέλα προωθήθηκε και με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο Σάκχοφ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 60′ έκανε το 4-0 για τους «ασπρόμαυρους», για να έρθει στο 81′ ο Σβιντέρφσκι να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο τραυματίας Βιερίνια μπήκε εν μέσω αποθέωσης στον αγωνιστικό χώρο ο τραυματίας Βιεϊρίνια, για να παραλάβει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και να υψώσει το τρόπαιο μέσα στην κατάμεστη Τούμπα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 29ο λεπτό ο «δικέφαλος» του Βορρά κέρδισε και δεύτερο πεναλτι στο ματς, ωστόσο ο Πέλκας, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση είδε τον Μπάγιατς να αποκρούει την μπάλα.
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 5-0
Γκολ: 3′, 60′ Σάκχοφ (ΠΑΟΚ), 8′ πεν. Μπίσεσβαρ (ΠΑΟΚ), 53′ Βαρέλα (ΠΑΟΚ), 81′ Σβιντέρφσκι (ΠΑΟΚ)
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (70′ Μάτος), Βαρέλα (78′ Μαλεζάς), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.
Λεβαδειακός: Μπάγιατς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αντιλεού, Τσαμπούρης, Καραχάλιος, Μητρόπουλος, Νίκας, Σαβαντογκό, Νανγκίς, Χατζηλάμπρος (66′ Στανόγεβιτς)
Tρελό γλέντι και στα αποδυτήρια
Μεθυσμένη πολιτεία θύμιζαν τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ μετά την ευρεία νίκη (5-0) επί του Λεβαδειακού, καθώς όλη η οικογένεια του δικεφάλου του Βορρά ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς υπό τους ήχους του «We are the Champions».
Oύτε... καρφίτσα δεν πέφτει στην κατάμεστη Τούμπα
Oύτε… καρφίτσα δεν πέφτει στην κατάμεστη Τούμπα

Η αποθέωση του κόσμου στην ομάδα τη στιγμή που βγήκε για ζέσταμα στο γήπεδο
Οι κερκίδες της Τούμπας ήταν κατάμεστες από νωρίς, με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στήνουν το δικό τους πάρτι τίτλου με συνθήματα. Όταν η ομάδα βγήκε για προθέρμανση, περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, η ατμόσφαιρα έγινε ακόμη πιο «καυτή», με πυρσούς να ανάβουν στη θύρα 4.
Ο Θανάσης Τζήλος, ο οποίος ήταν διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό δέχτηκε μία ευχάριστη έκπληξη στην Τούμπα. Ο διαιτητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε μία επίθεση που σόκαρε την χώρα, τη στιγμή που μπήκε με τους βοηθούς του στον αγωνιστικό χώρο χειροκροτήθηκε απο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάτι που σπάνια συμβαίνει με διαιτητή στο γήπεδο της Τούμπας.Διαιτητής του αγώνα ο Θανάσης Τζήλος – Χειροκροτήθηκε από την εξέδρα
Εν μέσω αποθέωσης ο Σαββίδης υποδέχτηκε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Η αποστολή της ομάδας του ΠΑΟΚ έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας γύρω στις 17:30, με τον Ιβάν Σαββίδη να υποδέχεται τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, στο καθιερωμένο πια τελετουργικό που συνηθίζει όλη τη χρονιά.
Στον χώρο περιμετρικά των αποδυτηρίων είχαν συγκεντρωθεί και φίλαθλοι του Δικεφάλου για να αποθεώσουν την ομάδα και τον πρόεδρο του συλλόγου, μέσα σε πανηγυρική ατμόσφαιρα.
Ποντιακό γλέντι από φίλους του ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής είχε στηθεί το γλέντι έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης άρχισαν να χορεύουν στον δρόμο επί της οδού Μικράς Ασίας, υπό τους ήχους ποντιακής μουσικής.
Γιγαντοοθόνη στον Λευκό Πύργο
Οι διοικούντες τους «ασπρόμαυρους», εκτός από τη φιέστα που οργάνωσα στην Τούμπα, είχαν προνοήσει και για τους φιλάθλους της ομάδας που δεν βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο.
Συγκεκριμένα, στον Λευκό Πύργο είχε στηθεί γιγαντοοθόνη από την οποία οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα  με τους Βοιωτούς.
Η σημαία του ΠΑΟΚ υψώθηκε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης
Όπως είναι φυσικό όλη η πόλη και ειδικότερα το κέντρο της, η Τούμπα και η Πλατεία του Λευκού Πύργου είχαν από το πρωί έντονο ασπρόμαυρο χρώμα με σημαίες της ομάδας να ανεμίζουν σε μπαλκόνια και στα καταστήματα, αλλά και σε όλους σχεδόν τους δρόμους της πόλης.
Μέχρι και το δημαρχείο της πόλης, με εντολή του Δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη, ύψωσε τη σημαία με το σήμα του Δικεφάλου, έτσι ώστε να τιμήσει τη ημέρα, που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος.
Φωτογραφίες: eurokinissi, intimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου