Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Τετάρτη, 3 Απριλίου, 2019

    • Κρήτη: Κλείδωναν, ξυλοκοπούσαν και εξέδιδαν 25χρονη. Πίστεψε ότι ο άνδρας που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο ήταν ο αληθινός της έρωτας. Δεν μπορούσε να υποψιαστεί ότι οι υποσχέσεις και οι όρκοι αγάπης, που την οδήγησαν ως την Κρήτη, έκρυβαν μία τεράστια παγίδα για την ίδια. .
    • Σήμερα η κηδεία του δημοσιογράφου Βασίλη Λυριτζή. Στις 15.00 μετά το μεσημέρι στο πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η πολιτική κηδεία του Βασίλη Λυριτζή, που πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης, σε ηλικία 62 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο. .
    • Ανεξέλεγκτη η φωτιά στο δάσος της Στροφυλιάς. Σε εξέλιξη παραμένει η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι στο προστατευόμενο δάσος της Στροφυλιάς, στα σύνορα των νομών Αχαΐας και Ηλείας. .
    • Θεσσαλονίκη: Συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στην Αριστοτέλους. Από τις αναζητήσεις που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στους γύρω δρόμους, εντοπίστηκε αλλοδαπός με ελαφρά τραύματα. .
    • Ηλεία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στο δάσος Στροφυλιάς . Ανεξέλεγκτη είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης στο δάσος Στροφυλιάς, κάνοντας στάχτη ένα σπάνιο οικοσύστημα. .
    Κόσμος
    • Καναδάς: Δύο πρώην υπουργοί εκδιώχθηκαν από τον Τριντό. Η Τζόντι Ουίλσον-Ρέιμπουλντ, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, και η Τζέιν Φίλποτ, πρώην υπουργός Προϋπολογισμού, αποπέμφθηκαν αμφότερες από την κοινοβουλευτική ομάδα των Φιλελεύθερων. .
    • WSJ: Ο Τραμπ είπε στον επικεφαλής της Fed πως του έχει γίνει βάρος. Η κυβέρνηση του Τραμπ και ο ίδιος ο πρόεδρος έχουν επανειλημμένα και δημόσια επικρίνει με οξύτητα την κεντρική τράπεζα διότι αύξησε τα κατευθυντήρια επιτόκιά της πέρυσι. Ο Τραμπ κατηγόρησε τη Federal Reserve ότι πλήττει την αμερικανική οικονομία και το χρηματιστήριο την Παρασκευή. .
    • Γκουαϊδό: Τίποτα δεν θα μας σταματήσει. «Ο λαός είναι αποφασισμένος και τίποτα δεν θα μας σταματήσει», είπε ο Γκουαϊδό. .
    • Νέα Ζηλανδία: Ένοπλοι αστυνομικοί στο Δυτικό Όκλαντ για προληπτικούς λόγους. Νεοζηλανδικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στα σχολεία και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς που βρίσκονται στην περιοχή δόθηκε οδηγία από τις Aρχές να κλειδώσουν τις πόρτες τους. .
    • Ισημερινός: O Ασάνζ πως έχει παραβιάσει επανειλημμένα τους όρους του ασύλου . Ο πρόεδρος του Ισημερινού Λενίν Μορένο κατηγόρησε τον ιδρυτή του ιστοτόπου WikiLeaks, τον Τζούλιαν Ασάνζ, ότι έχει παραβιάσει επανειλημμένα τους όρους υπό τους οποίους του προσφέρθηκε άσυλο στην πρεσβεία της λατινοαμερικάνικης χώρας στο Λονδίνο, ανέφεραν ΜΜΕ χθες Τρίτη. .
    Πολιτική
    • FAZ: Αθήνα και Σκόπια έχουν πολλά σχέδια για το μέλλον. Στην επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία, που αποτελεί συγχρόνως την πρώτη φορά που Έλληνας πρωθυπουργός επισκέπτεται τα Σκόπια, αναφέρεται ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας FAZ. .
    • Δέσμευση Ζάεφ για διευκρίνιση της χώρας προέλευσης σε τουριστικά προϊόντα. Στις 15 Μαΐου συσταίνεται η επιτροπή που θα εξετάσει το ζήτημα των εμπορικών σημάτων και επωνυμιών. .
    • Αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη κατά του Βούτση για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Μια πολίτης εξέφρασε με έντονο τρόπο τη διαφωνία της στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ο οποίος θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. .
    • Τσίπρας: Πατριωτική και για τις δύο πλευρές η Συμφωνία των Πρεσπών . «Ήρθαμε εδώ για να αδράξουμε ευκαιρίες και στις δύο πλευρές… Οι συμφωνίες που υπογράψαμε και οι συζητήσεις έχουν ως στόχο να αδράξουμε τις ευκαιρίες και να υπερβούμε εμπόδια» σημείωσε ο πρωθυπουργός. .
    • ΝΔ: Επικοινωνιακή απόπειρα εξωραϊσμού της Συμφωνίας των Πρεσπών από Τσίπρα. "Η επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών έχει ήδη κριθεί στη συνείδηση των Ελλήνων" .
    Οικονομία
    • Μπαράζ ελέγχων για απάτη και φοροδιαφυγή από την ΑΑΔΕ . Διακόσιες χιλιάδες φορολογικούς και τελωνειακούς ελέγχους προγραμματίζει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων το 2019. .
    • Η ΔΕΠΑ «σπάει το μονοπώλιο Gazprom» με σύμβαση εξαγωγής στην Βουλγαρία. Την είδηση χαιρέτισε ο πρεσβευτής των Ηνωμένων Πολιτειών Τζέφρι Πάιατ. .
    • Τριπλή διάκριση για την Aegean από τα Trip Advisor Travelers' Choice Awards. Τα κριτήρια που το TripAdvisor απονείμει τα βραβεία στις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες αφορούν την ποιότητα και τον αριθμό των κριτικών και των αξιολογήσεών τους από τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή. .
    • Λιγότεροι από 43 χιλιάδες χρωστούν πάνω από 93 δισεκ. ευρώ. Από τα τέσσερα εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου περίπου τα εννέα δέκατα αναλογούν σε λίγες χιλιάδες πρόσωπα. .
    • Δραγασάκης: Προτάσεις για επιχειρηματική συνεργασία Ελλάδας - Β. Μακεδονίας. Οι προτάσεις και οι δράσεις στις οποίες εστιάζει το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης .
    Αθλητισμός
    • Έσωσε την «παρτίδα» η Μπαρτσελόνα στο ματς της δεκαετίας. Μετά από ένα απίθανο και εκπληκτικό ματς στο «Στάδιο Κεράμικα», Βιγιαρεάλ και Μπαρτσελόνα ήρθαν ισόπαλες 4-4 σε ένα εντυπωσιακό και τρελό φινάλε στις καθυστερήσεις. .
    • Πρέμιερ Λιγκ: «Λύκοι» ξαναδάγκωσαν τη Γιουνάιτεντ. Η Γιουνάιτεντ, οπως και στο Κύπελλο, έτσι και στο πρωτάθλημα, γνώρισε την ήττα με 2-1. Η ομάδα του Σόλσκιερ, βρήκε τον κακό της δαίμονα στη φετινή σεζόν και έχασε έδαφος στη μάχη για την τέταρτη θέση. .
    • Δεν άσκησε έφεση για το ΠΑΟ - Ολυμπιακός ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας. Την αισιοδοξία του Παναθηναϊκού για οριστική δικαίωση στην υπόθεση του αγώνα με τον Ολυμπιακό ενίσχυσε το γεγονός πως παρήλθε η σχετική προθεσμία και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν άσκησε έφεση. .
    • Ντοκιμαντέρ Ευρωλίγκας: Καλάθης, προστάτης της κληρονομιάς του Παναθηναϊκού. Η Ευρωλίγκα παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Νικ Καλάθη αποκαλώντας τον «Guardian of a Legacy». Τι δηλώνει ο ίδιος για την οικογένεια Γιαννακόπουλου. .
    • «Διαστημικό» το νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου της Ρεάλ Μαδρίτης (video). Η ανακατασκευή αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι και θα διαρκέσει συνολικά τουλάχιστον τέσσερα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου