Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Κυριακή, 21 Απριλίου, 2019


  • Eπιχείρηση αναζήτησης πεζοπόρων στο Ξυλόκαστρο. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση αναζήτησης πεζοπόρων στο φαράγγι του Αγίου Λουκά στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. .
  • Ρεκόρ ταξιδιών των Ελλήνων στο εξωτερικό. Με ρυθμούς άνω του 240% κινήθηκαν τα ποσοστά που αποτυπώνουν τον αριθμό των ταξιδιών που πραγματοποίησαν οι Έλληνες τα τελευταία 13 χρόνια. .
  • Θεσσαλονίκη: Πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο . Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. .
  • Ηράκλειο: Σύλληψη 2 ατόμων για διακίνηση ναρκωτικών. Συνελήφθησαν το πρωί στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ένας 41χρονος και ένας 33χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. .
  • Έκκληση από την Σαντορίνη για κατολίσθηση σε δρόμο-Ασφαλής η διέλευση(pics). Ο υποψήφιος δήμαρχος Σαντορίνης, Αντώνης Σιγάλας μίλησε στον ΣΚΑΪ για την πρόσφατη κατολίσθηση βράχων σε σημείο του δρόμου που οδηγεί στο λιμάνι του Αθηνιού και εξήγησε ότι αν και είναι ασφαλές για κατοίκους κατοίκους και επισκέπτες θα πρέπει να ενδιαφερθούν τα αρμόδια υπουργεία, ώστε να μην υπάρχουν ανάλογα προβλήματα στο μέλλον. .
Κόσμος
  • Έκτη ημέρα «οικολογικών» αποκλεισμών δρόμων στο Λονδίνο. Η οργάνωση Extinction Rebellion πραγματοποίησε σήμερα στο Λονδίνο για έκτη συνεχή ημέρα αποκλεισμούς δρόμων με αίτημα την κήρυξη "κλιματικής και οικολογικής κατάστασης έκτακτης ανάγκης". .
  • Φρίκη στην Κύπρο: 2 σοροί σε φρεάτιο-Φόβοι και για άλλα πτώματα. Κι ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις γύρω από την πρωτοφανή υπόθεση δολοφονίας της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππινές, οι εξελίξεις από τις νέες έρευνες συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο. .
  • Ντε Νίρο εναντίον Τραμπ: Είναι επίδοξος γκάνγκστερ. Για ακόμα μία φορά ο Ρόμπερ Ντε Νίρο επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ χαρακτηρίζοντάς τον ως «επίδοξο γκάνγκστερ». .
  • Γαλλία: Βίαιες συγκρούσεις αστυνομικών και «κίτρινων γιλέκων» (VIDEO). Συγκρούσεις ξέσπασαν ανάμεσα σε δεκάδες διαδηλωτές και αστυνομικούς στο Παρίσι κατά το 23ο Σάββατο των διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων». .
  • Ουκρανία: Την Κυριακή ο β γύρος των προεδρικών εκλογών. Το τέλος μιας παράξενης προεκλογικής εκστρατείας δόθηκε στο γήπεδο. Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Πιοτρ Ποροσένκο αντιμετώπισε τον αντίπαλό του Βολοντμίρ Ζελένσκι σε debate στο Ολυμπιακό Στάδιο του Κιέβου ενόψει του αυριανού δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών στην Ουκρανία. .
Πολιτική
  • Μητσοτάκης: Η ομιλία του κ. Τσίπρα στάζει δηλητήριο. «Από τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα» διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλώντας τους πολίτες να μην στείλουν μόνο μήνυμα αποδοκιμασίας στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά μήνυμα για ισχυρή ΝΔ. .
  • Νέα σκληρή επίθεση Τσίπρα σε Μαρινάκη . Σφοδρή επίθεση στην ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και τον Βαγγέλη Μαρινάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με την ομιλία του στο κλειστό γυμναστήριο Απόλλωνα στην Πάτρα. .
  • Το νέο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο του ΚΙΝΑΛ. Ο Γιώργος Καμίνης αναδείχθηκε πρώτος στο νέο Εκτελεστικό Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής, μετά την ψηφοφορία στη σημερινή Κεντρική Επιτροπή. .
  • Θεοδωράκης: «Οι ευρωεκλογές δεν είναι τοπικό παιχνίδι, αλλά υπερεθνικό». «Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν πίστεψε στην ελεύθερη οικονομία, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βρίσκονται σε σύνδεση με συντεχνίες και συμφέροντα», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης από το Αγρίνιο. .
  • Γεννηματά: Θα ανατρέψουμε τα μετεκλογικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Η Φώφη Γεννηματά, ανοίγοντας τη συνεδρίαση «της πρώτης αιρετής Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής», όπως είπε, ανέφερε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψαν την προοπτική της χώρας, κι είναι ώρα να βγάλουμε την Ελλάδα ξανά μπροστά στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή». .
Οικονομία
  • Πως θα «κουρευτούν» οι οφειλές στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις. Η κυβέρνηση σκέφτεται για ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες επανυπολογισμό των οφειλών της περιόδου 2002-2016. Μόλις γίνει αυτός ο επανυπολογισμός αυτομάτως θα υπάρξει μία μείωση της οφειλής. .
  • ΥΠΟΙΚΑ για σουβλάκια: Πιθανή συνέχιση της αύξησης στις τιμές λόγω Κίνας . "Δεν μπορούν να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για το εάν η αυξητική τάση στις διεθνείς τιμές χοιρινού μεταφερθεί στις τιμές καταναλωτή, όμως τα στοιχεία τιμών λιανικής δεν δείχνουν μεγάλο βαθμό συσχέτισης" .
  • Ζάεφ: Η Ελλάδα θα διαθέσει στη Βόρεια Μακεδονία 80 με 90 εκατ. ευρώ . "Οι δυνατότητες που διαμορφώνονται με την Ελλάδα, ιδιαίτερα γι' αυτή την περιοχή, αλλά πιστεύω και για όλη την χώρα, θα πρέπει να αξιοποιηθούν για την αύξηση του εμπορίου, της παραγωγής, της προώθησης των προϊόντων στην Ελλάδα" .
  • Οδυνηρές οι απώλειες για τους δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο. Ακόμα και για σχετικά χαμηλά δάνεια που δεν υπερβαίνουν τα 100.000 φράγκα το επιπρόσθετο κόστος ανέρχεται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. .
  • Πρόωρη εξόφληση του ρωσικού δανείου εξετάζει η Κύπρος. Η Κύπρος μπορεί πλέον να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης. .
Αθλητισμός
  • Η Ρεάλ θα διαθέσει 500 εκατ. ευρώ για μεταγραφές . Σε μία αποκάλυψη που εφ΄ όσον επιβεβαιωθεί, θα...κάνει την διαφορά στο καλοκαιρινό «μεταγραφικό παζάρι», προέβη ο Φάμπιο Καπέλο. .
  • Φόρο τιμής από την Μονακό στην Παναγία των Παρισίων. Με μία ειδική φανέλα θα παραταχθούν οι παίκτες της Μονακό την Κυριακή στην εντός έδρας αναμέτρηση με την παρί Σεν Ζερμέν για την 33η αγωνιστική του σαμπιονά. .
  • Ευρωλίγκα: Καλεί για εξηγήσεις Πιτίνο και Λάνγκφορντ για τη διαιτησία. Μετά τον ορισμό του… ανεπιθύμητου Σάσα Πουκλ στο Game 2 των play offs με τη Ρεάλ, η Ευρωλίγκα προκαλεί ξανά τον Παναθηναϊκό. .
  • Πόλο γυναικών:Στον τελικό της Ευρωλίγκας με την… εμπειρία του ο Ολυμπιακός!. Με απόλυτη πρωταγωνίστρια την Αβραμίδου, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 8-7 της Βουλιαγμένης στον ελληνικό «εμφύλιο» και πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκας. .
  • Πόλο: «Εμφύλιος» Ολυμπιακού και Βουλιαγμένης για τον τελικό. Εννέα χρόνια μετά την Κέρκυρα, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη δίνουν ξανά από κοινού το «παρών» στο final-4 της Euroleague υδατοσφαίρισης γυναικών, το οποίο διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου