Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Εκλογικός «πυρετός» στο υπ. Εσωτερικών: Προμήθεια 106.000 καλπών και πολύχρωμων παραβάν


"Μπαρδαλές" εκλογέςΣτην τελική ευθεία μπαίνουμε πλέον για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωκλογές του Μαΐου, με το υπουργείο Εσωτερικών να προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το υπουργείο προμηθεύεται 106.000 κάλπες, ενώ οι ψηφοφόροι που θα προσέλθουν στις κάλπες τον επόμενο μήνα θα αντικρίσουν παραβάν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.
Το χρώμα των παραβάν θα αλλάζει ανάλογα με την εκλογική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, τα παραβάν για τις ευρωεκλογές θα είναι  μοβ, αυτό των περιφερειακών γαλάζιο, των δημοτικών εκλογών κίτρινο, ενώ τα παραβάν για τους κοινοτικούς συμβούλους και τους προέδρους κοινοτήτων θα έχουν πορτοκαλί χρώμα.
Παράλληλα, έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει αναφορικά με το νούμερο των καλπών που έχει παραγγείλει το υπουργείο. Ενώ την προηγούμενη φορά που διεξήχθησαν τριπλές εκλογές χρειάστηκαν 60.000-70.000 κάλπες, αυτή τη φορά παρήγγειλαν 106.000 κάλπες.


Το γεγονός έχει αναζωπυρώσει τα σενάρια για τετραπλές εκλογές. Το κόστος των καλπών ανέρχεται σε 12.223.920 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου