Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019

Εκλογικός «πυρετός» στο υπ. Εσωτερικών: Προμήθεια 106.000 καλπών και πολύχρωμων παραβάν


"Μπαρδαλές" εκλογέςΣτην τελική ευθεία μπαίνουμε πλέον για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις ευρωκλογές του Μαΐου, με το υπουργείο Εσωτερικών να προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το υπουργείο προμηθεύεται 106.000 κάλπες, ενώ οι ψηφοφόροι που θα προσέλθουν στις κάλπες τον επόμενο μήνα θα αντικρίσουν παραβάν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα.
Το χρώμα των παραβάν θα αλλάζει ανάλογα με την εκλογική αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, τα παραβάν για τις ευρωεκλογές θα είναι  μοβ, αυτό των περιφερειακών γαλάζιο, των δημοτικών εκλογών κίτρινο, ενώ τα παραβάν για τους κοινοτικούς συμβούλους και τους προέδρους κοινοτήτων θα έχουν πορτοκαλί χρώμα.
Παράλληλα, έντονη είναι η φημολογία που υπάρχει αναφορικά με το νούμερο των καλπών που έχει παραγγείλει το υπουργείο. Ενώ την προηγούμενη φορά που διεξήχθησαν τριπλές εκλογές χρειάστηκαν 60.000-70.000 κάλπες, αυτή τη φορά παρήγγειλαν 106.000 κάλπες.


Το γεγονός έχει αναζωπυρώσει τα σενάρια για τετραπλές εκλογές. Το κόστος των καλπών ανέρχεται σε 12.223.920 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου