Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Στην πόλη Manchester, New Hampshire, για την Παρέλαση της Βοστώνης

Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2019
Στην πόλη Manchester, New Hampshire, περίπου 50 μίλια (80 χιλιόμετρα) μακριά από τη Βοστώνη μεταφέρεται σήμερα το ενδιαφέρον για την παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή, 7 Απριλίου. 
Συγκεκριμένα, αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων θα βρίσκεται στον ιερό ναό της Παναγίας για εκκλησιασμό και μετά στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας θα μιλήσουν για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας.   Εκεί θα βρίσκονται και αντιπρόσωποι από τις άλλες δύο ελληνικές κοινότητες της πόλης, αυτής του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Νικολάου.
Να σημειωθεί ότι ο Δάσκαλος (με κεφαλαίο παρακαλώ) κ. Γεώργιος Κίτσος που ήταν ο κινητήριος μοχλός συνταξιοδοτήθηκε και αφήνει μεγάλο κενό στην οργάνωση της ομογένειας στην μεγαλύτερη πόλη του New Hampshire.
Αύριο Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται στο Κυβερνείο της Βοστώνης όπου θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα για την γιορτή της Ελληνικής Επανάστασης και Ελληνικής Ανεξαρτησίας.  Η γιορτή στο Κυβερνείο της Βοστώνης θα γίνει την Παρασκευή, 29 Μαρτίου στις 12:00μμ-2:00μμ και πρέπει όλος ο Ελληνισμός να δώσει το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου