Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 17 Μαρτίου 2019

Στην πόλη Manchester, New Hampshire, για την Παρέλαση της Βοστώνης

Κυριακή, 17 Μαρτίου, 2019
Στην πόλη Manchester, New Hampshire, περίπου 50 μίλια (80 χιλιόμετρα) μακριά από τη Βοστώνη μεταφέρεται σήμερα το ενδιαφέρον για την παρέλαση της Βοστώνης που θα γίνει την Κυριακή, 7 Απριλίου. 
Συγκεκριμένα, αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων θα βρίσκεται στον ιερό ναό της Παναγίας για εκκλησιασμό και μετά στην αίθουσα εκδηλώσεων της κοινότητας θα μιλήσουν για την Παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας.   Εκεί θα βρίσκονται και αντιπρόσωποι από τις άλλες δύο ελληνικές κοινότητες της πόλης, αυτής του Αγίου Γεωργίου και του Αγίου Νικολάου.
Να σημειωθεί ότι ο Δάσκαλος (με κεφαλαίο παρακαλώ) κ. Γεώργιος Κίτσος που ήταν ο κινητήριος μοχλός συνταξιοδοτήθηκε και αφήνει μεγάλο κενό στην οργάνωση της ομογένειας στην μεγαλύτερη πόλη του New Hampshire.
Αύριο Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα βρίσκονται στο Κυβερνείο της Βοστώνης όπου θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα για την γιορτή της Ελληνικής Επανάστασης και Ελληνικής Ανεξαρτησίας.  Η γιορτή στο Κυβερνείο της Βοστώνης θα γίνει την Παρασκευή, 29 Μαρτίου στις 12:00μμ-2:00μμ και πρέπει όλος ο Ελληνισμός να δώσει το παρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου