Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε εν ενεργεία συνταξιούχο ιερέα στο δρόμο 3 στην Billerica

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες το απόγευμα έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό Rt-3 North στο ύψος της πόλης Billerica, βόρειο προάστιο τα Βοστώνης.

Ο ιερέας ο οποίος έχει βγει στη σύνταξη αλλά ιερουργεί (part time) σε ναό στην περιοχή Lowell. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Lowell Sun τρεις ήταν αυτοί που κτύπησα κοντά στην έξοδο Treble Cove Rd, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Leahey Clinic Burlington και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Γνωρίζουμε τον ιερέα αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε το όνομά του.

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Ξεφάντωμα με την Έφη Θώδη στο Greek-American Political Club του CambridgeΚυριολεκτικά χαμός έγινε το Σάββατο στην αίθουσα του Greek-American Political Club του Cambridge όπου τραγούδησε η Έφη Θώδη. 

Κατάμεστη η αίθουσα η οποία δεν είχε χώρο ούτε για όρθιους!  Από την ώρα που βγήκε η Θώδη μέχρι περασμένες 2 το πρωί ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε μαζί της
Και μπορεί τα χρόνια να είναι αισθητά στον άνθρωπο η Θώδη διατηρεί την ωραία φωνή της και χορευτικά δημοτικά τραγούδια της κρατούσαν το κόσμο στη πίστα.

Είδαμε την Θώδη μετά από πολλά χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι παραμένει η τραγουδίστρια που ανάβει το κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

Η πίστα του Greek-American Political Club ήταν πολύ μικρή να χωρέσει όλο το κόσμο που ήθελε να χορέψει.  Τραγούδια όπως: «Γλύκα-γλύκα», «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», «Ζαφειρένια μου», «Ξανθέ μου Άγγελε», «Είμαστε παράνομοι», «Τα μάτια μιάς γυναίκας», «Μήλο μου κόκκινο» και πολλά άλλα κρατούσαν το διασκεδαστικό ενδιαφέρον υψηλό.

Συγχαρητήρια στο Μάνο Λινοξυλάκη που έφερε τη Θώδη στη Βοστώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου