Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Ξεφάντωμα με την Έφη Θώδη στο Greek-American Political Club του Cambridge



Κυριολεκτικά χαμός έγινε το Σάββατο στην αίθουσα του Greek-American Political Club του Cambridge όπου τραγούδησε η Έφη Θώδη. 

Κατάμεστη η αίθουσα η οποία δεν είχε χώρο ούτε για όρθιους!  Από την ώρα που βγήκε η Θώδη μέχρι περασμένες 2 το πρωί ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε μαζί της
Και μπορεί τα χρόνια να είναι αισθητά στον άνθρωπο η Θώδη διατηρεί την ωραία φωνή της και χορευτικά δημοτικά τραγούδια της κρατούσαν το κόσμο στη πίστα.

Είδαμε την Θώδη μετά από πολλά χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι παραμένει η τραγουδίστρια που ανάβει το κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

Η πίστα του Greek-American Political Club ήταν πολύ μικρή να χωρέσει όλο το κόσμο που ήθελε να χορέψει.  Τραγούδια όπως: «Γλύκα-γλύκα», «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», «Ζαφειρένια μου», «Ξανθέ μου Άγγελε», «Είμαστε παράνομοι», «Τα μάτια μιάς γυναίκας», «Μήλο μου κόκκινο» και πολλά άλλα κρατούσαν το διασκεδαστικό ενδιαφέρον υψηλό.

Συγχαρητήρια στο Μάνο Λινοξυλάκη που έφερε τη Θώδη στη Βοστώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου