Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Ξεφάντωμα με την Έφη Θώδη στο Greek-American Political Club του CambridgeΚυριολεκτικά χαμός έγινε το Σάββατο στην αίθουσα του Greek-American Political Club του Cambridge όπου τραγούδησε η Έφη Θώδη. 

Κατάμεστη η αίθουσα η οποία δεν είχε χώρο ούτε για όρθιους!  Από την ώρα που βγήκε η Θώδη μέχρι περασμένες 2 το πρωί ο κόσμος χόρευε και τραγουδούσε μαζί της
Και μπορεί τα χρόνια να είναι αισθητά στον άνθρωπο η Θώδη διατηρεί την ωραία φωνή της και χορευτικά δημοτικά τραγούδια της κρατούσαν το κόσμο στη πίστα.

Είδαμε την Θώδη μετά από πολλά χρόνια και μπορούμε να πούμε ότι παραμένει η τραγουδίστρια που ανάβει το κέφι σε μικρούς και μεγάλους.

Η πίστα του Greek-American Political Club ήταν πολύ μικρή να χωρέσει όλο το κόσμο που ήθελε να χορέψει.  Τραγούδια όπως: «Γλύκα-γλύκα», «Μπήκαν τα γίδια στο μαντρί», «Ζαφειρένια μου», «Ξανθέ μου Άγγελε», «Είμαστε παράνομοι», «Τα μάτια μιάς γυναίκας», «Μήλο μου κόκκινο» και πολλά άλλα κρατούσαν το διασκεδαστικό ενδιαφέρον υψηλό.

Συγχαρητήρια στο Μάνο Λινοξυλάκη που έφερε τη Θώδη στη Βοστώνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου