Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Σήμερα άλλαξε η ώρα στις ΗΠΑ. Μια ώρα μπροστά. Daylight Saving Time 2019 begins TODAY, Sunday, March 10. One hour ahead



Στις 2:00 το πρωί τα ρολόγια "πήγαν" μπροστά μία ώρα.  Τα computers αλλάζουν μόνα τους την ώρα αλλά τα άλλα ρολόγια θέλουν ανθρώπινη βοήθεια.  Εάν δεν άλλαξες την ώρα καλό θα είναι να το κάνεις τώρα, διαφορετικά θα είσαι μία ώρα πίσω.  Η διαφορά ώρας με την Ελλάδα είναι 6 ώρες για τη Βοστώνη και Ανατολικές πολιτείες.


Στην Ελλάδα, τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά θα πρέπει να γυρίσουν όλοι τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου 2019.
Συγκεκριμένα, στις 03:00 τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου θα γυρίσουμε το ρολόι μας ώστε να δείχνει 04:00.
Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).
Υπενθυμίζεται ότι την κατάργηση της αλλαγής της ώρας μετά το 2021 ψήφισε η Επιτροπή Μεταφορών του Ευρωκοινοβουλίου.
Συγκεκριμένα, με ψήφους 23 υπέρ και 11 κατά, η Επιτροπή Μεταφορών και Τουρισμού αποφάσισε ότι η αλλαγή ώρας πρέπει να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη – μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου της ίδιας χρονιάς.
Οι χώρες έχουν περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο του 2020 να αποφασίσουν ποια ώρα θα κρατήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου