Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Βόμβες κοπράνων: Ξεχάστε τις μολότοφ γιατί ήρθαν… οι Cacatov

Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019


Νέα… βρώμικα σχέδια θέτουν σε εφαρμογή τα «κίτρινα γιλέκα», τα οποία επιστρατεύουν τις πιο αηδιαστικές μεθόδους που μπορούν να φανταστούν για να απαντήσουν στην αστυνομική βία.
Συγκεκριμένα, επιστράτευσαν… βόμβες με κόπρανα, γνωστές και ως «Cacatov»!
Το Σάββατο «μπαλόνια με περιττώματα ρίχτηκαν σε αξιωματικούς και εξερράγησαν. Τρεις αστυνομικοί είχαν γεμίσει» είπε στο γαλλικό πρακτορείο ο Ράντι Μάνα από το συνδικαλιστικό φορέα αστυνομικών στη Μασσαλία.
«Οι αστυνομικοί ήταν βαθιά ταπεινωμένοι» συνέχισε ο Μάνα, προσθέτοντας ότι κανένας από τους δράστες δεν είχε εντοπιστεί.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτά τα… όπλα δεν αποτελούν καινοτομία της Γαλλίας.  Τα έχουμε ξαναδεί στην Ισπανία, καθώς και -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Newsweek-, είχαν χρησιμοποιηθεί πριν από σχεδόν δύο χρόνια, συγκεκριμένα τον Μάιο του 2017, σε διαδηλώσεις κατά του Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας της Βενεζουέλας.
Τότε η κυβέρνηση του Μαδούρο τις είχε χαρακτηρίσει… βιολογικό όπλο!
Μάλιστα, σημειώνεται ότι κυκλοφορεί και παραλλαγή αυτής της βόμβας, όπου αντί για κόπρανα περιέχει… ούρα. Αυτή ονομάζεται «Pipitov.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου