Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Βόμβες κοπράνων: Ξεχάστε τις μολότοφ γιατί ήρθαν… οι Cacatov

Πέμπτη, 7 Μαρτίου, 2019


Νέα… βρώμικα σχέδια θέτουν σε εφαρμογή τα «κίτρινα γιλέκα», τα οποία επιστρατεύουν τις πιο αηδιαστικές μεθόδους που μπορούν να φανταστούν για να απαντήσουν στην αστυνομική βία.
Συγκεκριμένα, επιστράτευσαν… βόμβες με κόπρανα, γνωστές και ως «Cacatov»!
Το Σάββατο «μπαλόνια με περιττώματα ρίχτηκαν σε αξιωματικούς και εξερράγησαν. Τρεις αστυνομικοί είχαν γεμίσει» είπε στο γαλλικό πρακτορείο ο Ράντι Μάνα από το συνδικαλιστικό φορέα αστυνομικών στη Μασσαλία.
«Οι αστυνομικοί ήταν βαθιά ταπεινωμένοι» συνέχισε ο Μάνα, προσθέτοντας ότι κανένας από τους δράστες δεν είχε εντοπιστεί.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι αυτά τα… όπλα δεν αποτελούν καινοτομία της Γαλλίας.  Τα έχουμε ξαναδεί στην Ισπανία, καθώς και -όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Newsweek-, είχαν χρησιμοποιηθεί πριν από σχεδόν δύο χρόνια, συγκεκριμένα τον Μάιο του 2017, σε διαδηλώσεις κατά του Νικολάς Μαδούρο, στο Καράκας της Βενεζουέλας.
Τότε η κυβέρνηση του Μαδούρο τις είχε χαρακτηρίσει… βιολογικό όπλο!
Μάλιστα, σημειώνεται ότι κυκλοφορεί και παραλλαγή αυτής της βόμβας, όπου αντί για κόπρανα περιέχει… ούρα. Αυτή ονομάζεται «Pipitov.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου