Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Απεβίωσε ο Ανάργυρος Σακελλάρης, επιειρηματίας πρώην Πρόεδρος της Ελληνο-ορθόδοξης ενορίας κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης του νότιου Προάστιου της Βοστώνης Braintree

Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2019

Στο λαϊκό προσκύνημα που βρεθήκαμε χθες βράδυ μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης ο οποίος ο ίδιος με τον αδελφό του Γεώργιο και τις οικογένειές τους έκτισαν με την συμμετοχή οπωσδήποτε της ομογένειας.
Χθες βράδυ ο πρωτοπρεσβύτερος Αλκιβιάδης Καλύβας (καταγωγή Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου) έκανε νεκρολογία και αναφέρθηκε στον Ανάργυρο που ήρθε στην Αμερική από το Βασσαρά της Λακωνίας σε ηλικία 18 χρονών και άρχισε το αμερικάνικο όνειρο πλένοντας πιάτα και σπούδασε ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος στο Northeastern University από όπου έλαβε το πτυχίο Μαστερς.
Ο αείμνηστος ήταν 70 ετών του Παναγιώτη Σακελλάρη και της συζύγου του Αρετής το γένος Σπυρόπουλου.
Ο Αργύρης Σακελλάρης ήταν σύζυγος της Βασιλικής Λάμπρου και πατέρας της Αρετής, του Δημήτρη και Στεφανίας Σακελλάρη.  Αδερφός της Παναγιώτας Πάππας και της Ελένης Κανέλλου σύζυγος αυτής Παναγιώτης και του Γεώργιου Σακελλάρη σύζυγος αυτού Κατερίνας.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 11:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης, 119 Common St., Braintree προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βοστώνης κ Μεθοδίου.
Αντί ανθέων μπορείτε να στείλετε χρηματικές δωρεές στο:
in Anargyros’ Sakellaris memory to St. Catherine Greek Orthodox Church Building Fund, 119 Common St., Braintree.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου