Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Απεβίωσε ο Ανάργυρος Σακελλάρης, επιειρηματίας πρώην Πρόεδρος της Ελληνο-ορθόδοξης ενορίας κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης του νότιου Προάστιου της Βοστώνης Braintree

Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2019

Στο λαϊκό προσκύνημα που βρεθήκαμε χθες βράδυ μέσα στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης ο οποίος ο ίδιος με τον αδελφό του Γεώργιο και τις οικογένειές τους έκτισαν με την συμμετοχή οπωσδήποτε της ομογένειας.
Χθες βράδυ ο πρωτοπρεσβύτερος Αλκιβιάδης Καλύβας (καταγωγή Βουλιαράτες Βορείου Ηπείρου) έκανε νεκρολογία και αναφέρθηκε στον Ανάργυρο που ήρθε στην Αμερική από το Βασσαρά της Λακωνίας σε ηλικία 18 χρονών και άρχισε το αμερικάνικο όνειρο πλένοντας πιάτα και σπούδασε ηλεκτρολόγος - μηχανολόγος στο Northeastern University από όπου έλαβε το πτυχίο Μαστερς.
Ο αείμνηστος ήταν 70 ετών του Παναγιώτη Σακελλάρη και της συζύγου του Αρετής το γένος Σπυρόπουλου.
Ο Αργύρης Σακελλάρης ήταν σύζυγος της Βασιλικής Λάμπρου και πατέρας της Αρετής, του Δημήτρη και Στεφανίας Σακελλάρη.  Αδερφός της Παναγιώτας Πάππας και της Ελένης Κανέλλου σύζυγος αυτής Παναγιώτης και του Γεώργιου Σακελλάρη σύζυγος αυτού Κατερίνας.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 11:00πμ στον ιερό ναό της Αγίας Αικατερίνης, 119 Common St., Braintree προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Βοστώνης κ Μεθοδίου.
Αντί ανθέων μπορείτε να στείλετε χρηματικές δωρεές στο:
in Anargyros’ Sakellaris memory to St. Catherine Greek Orthodox Church Building Fund, 119 Common St., Braintree.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου