Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγο της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Ο ομογενής Κρις Αλαχούζος επανεξελέγη στη θέση του δημάρχου στο Τάρπον Σπρινγκς




Ο Κρις Αλαχούζος πανηγυρίζει τη νίκη του (Φωτογραφία: Alahouzos for Mayor)Share
ΤΑΡΠΟΝ ΣΠΡΙΝΓΚΣ. ΦΛΟΡΙΔΑ. Πριν από τρία χρόνια, ο Κρις (Χρυσόστομος) Αλαχούζος (Chris Alahouzos) έγινε ο πρώτος γεννημένος στην Ελλάδα δήμαρχος του Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας, κοινότητας με το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων από οποιαδήποτε άλλη στις ΗΠΑ.
Στις 12 Μαρτίου, κατάφερε να επανεκλεγεί, κερδίζοντας τον πρώην δήμαρχο Ντέιβιντ Αρτσι (David Archie) με ποσοστό ψήφων 56%, έναντι 44%.
Ο κ. Αλαχούζος, υποστήριξε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, ότι, παρ’ όλο που η δουλειά του δημάρχου -με ετήσιες απολαβές 13.000 δολάρια- αντιμετωπίζονταν ως μια θέση μερικής απασχόλησης από τους περισσότερους δημάρχους του Τάρπον Σπρινγκς, συμπεριλαμβανομένου και του Αρτσι, αυτός, την αντιμετώπιζε πάντα ως μία θέση πλήρους απασχόλησης «δουλεύοντας τόσες ώρες, όσες χρειάζεται για να βγει η δουλειά».
Εχοντας εργαστεί σε υψηλόβαθμες θέσεις της «Verizon» για αρκετές δεκαετίες, ο Αλαχούζος, με την αποχώρησή του από την εταιρεία, έφερε μαζί του στο Δημαρχείο το επιχειρηματικό του πνεύμα, ισοσκελίζοντας τον ετήσιο προϋπολογισμό κατά τη διάρκεια της θητείας του, χωρίς να χρειάζεται να προβεί στη χρήση κεφαλαίων έκτακτης ανάγκης.
Μια από τις βασικές του εξαγγελίες ήταν και η αύξηση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων της πόλης, καθώς δεσμεύτηκε ότι θα δημιουργήσει έναν οίκο ευγηρίας εάν επανεκλεγεί. Πάνω απ’ όλα όμως, δεσμεύτηκε να διατηρήσει την τάξη και την ασφάλεια στην πόλη, υποστηρίζοντας με την ψήφο του την αγορά του «Sunbay Motel», το οποίο εδώ και καιρό αποτελούσε άντρο διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.
Αν και επικρίθηκε από τον Αρτσι, ότι ξόδεψε υπέρογκα ποσά για αγορές και κατεδαφίσεις κατοικιών, ο Αλαχούζος επέμεινε ότι οι πολίτες του Τάρπον -συμπεριλαμβανομένων των γονιών και των νεαρών ενηλίκων- καθώς και των τουριστών που αναζητούν ασφαλείς οικογενειακές διακοπές, δεν θεωρούν ως «πολύ ακριβή επιλογή» αυτό το υπέροχο μέρος.
Καθώς τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν λίγο πριν τις 8 μ.μ., οι υποστηρικτές του, οι οποίοι ήταν μαζεμένοι στο «Kalymnian House» του Τάρπον Σπρινγκς, που φιλοξένησε το φινάλε της εκλογικής του εκστρατείας, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Λίγο αργότερα, η είδηση της επανεκλογής του έφτασε μέχρι το νησί της Καλύμνου, τόπο γέννησης του Αλαχούζου, απ’ όπου και δέχτηκε καταιγισμό συγχαρητήριων μηνυμάτων.
«Πιστεύω ότι αυτό είναι μια νίκη για τους κατοίκους του Τάρπον Σπρινγκς», δήλωσε ο κ. Αλαχούζος στον «Εθνικό Κήρυκα». «Οι κάτοικοι μίλησαν, και έτσι θα συνεχίσω να προσφέρω στον δήμο, από μία θέση πλήρους ωραρίου».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου