Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ – Λαμία στα ημιτελικά


 Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2019ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αντιμετωπίσουν Αστέρα Τρίπολης και Λαμία αντίστοιχα στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά από την κλήρωση της Παρασκευής (8/3).
Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδας δεν έβγαλε ντέρμπι στα ημιτελικά, με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ να κοντράρεται με τη Λαμία, η οποία έχει ήδη αποκλείσει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.
Οι «δικέφαλοι» θα είναι οι γηπεδούχοι στα πρώτα παιχνίδια και το ενδεχόμενο ενός ακόμα τελικού ΠΑΟΚ – ΑΕΚ μοιάζει πλέον πολύ κοντά.
Ο τυπικά γηπεδούχος του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας, στις 11 Μαΐου, θα αναδειχθεί από το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.
Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν στις 3 και 4 Απριλίου, ενώ οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν στις 24 και 25 του ίδιου μήνα.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου