Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, Πίνουν και τρέχουν οι Έλληνες οδηγοί


Που βεβαιώθηκαν οι περισσότερες κλήσειςΠάνω από 5.700 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα αλλά και οδήγηση υπό την επίδραση αλκοόλ βεβαίωσε η Τροχαία σε διάστημα μόλις 7 ημέρών.
Με επιτυχία συνεχίζεται το στοχευμένο πρόγραμμα της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων τροχονομικών παραβάσεων ωστόσο όπως αποδείχθηκε οι 26 στους 100 παραβάτες είτε έτρεχαν με υπερβολική ταχύτητα είτε οδηγούσαν υπό την επίδραση αλκοόλ.
Ειδικότερα την εβδομάδα από 18 έως 24 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν 22.103 έλεγχοι σε 22.103 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.741 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση υπό την επήρρεια αλκοόλ.
Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (556), της Θεσσαλονίκης (437), της Πιερίας (338), στ o Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (319), των Σερρών (284) και της Λάρισας (227).
Οι έλεγχοι της Τροχαίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου