Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Στην Παρέλαση του Ελληνισμού της Βοστώνης ο Ευρωπαίος Επίτροπος κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος

Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2019Στον επίσημο δείπνο (Σάββατο, 6 Απριλίου) και την παρέλαση του Ελληνισμού της Νέας Αγγλίας που θα γίνει την Κυριακή, 7 Απριλίου, 2019 θα παρευρεθεί ο κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος, Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο οποίος έχει δεσμούς με τη Βοστώνη δεδομένου ότι όταν ήταν Δήμαρχος της Αθήνας έφερε τον ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου (δώρο στο Δήμο της Βοστώνης) που έχει τοποθετηθεί ακριβώς απέναντι από την είσοδο της αίθουσας εκδηλώσεων της ενορίας/κοινότητας του Αγίου Νεκταρίου στο Roslindale, Boston.
Ο κ. Αβραμόπουλος επικοινώνησε γραπτώς ότι δέχεται την πρόσκληση ενώ και ο κ. Ηλίας Τομάζος από το Ελληνικό Ίδρυμα ΠΑΙΔΕΙΑ κατόπιν απόφασης της Επιτροπής ΠΑΙΔΕΙΑ (University of Connecticut) αποδέχτηκε την βράβευση που θα κάνει η Ομοσπονδία με το «Βραβείο Ελευθερίας».  Επίσης έχουν δεχτεί να έρθουν στη Βοστώνη ο τέσσερες φορές Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας και η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα που θα παραλάβει «βραβείο μετά θάνατον» για τον δολοφονημένο Έλληνα της Βορείου Ηπείρου που
Αλβανοί αστυνομικοί εκτέλεσαν εν ψυχρό την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου, 2018 όταν ύψωσε την Ελληνική σημαία στο νεκροταφείο Ελλήνων αγωνιστών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου!
Χαμός γίνεται με τις προσκλήσεις του επίσημου δείπνου της Ομοσπονδίας όπου η αίθουσα εκδηλώσεων φαίνεται ότι είναι μικρή. 


Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στην τελευταία πανομογενειακή προσκλήσεις θα πάρουν πρώτα τα Σωματεία μέλη της Ομοσπονδίας και μετά το κοινό, οπότε καλό θα είναι να επικοινωνήστε πρώτα με το Σωματείο σας και μετά με την Ομοσπονδία Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων.

Εν τω μεταξύ θετικά αποδέχτηκε η ομογένεια την απόφαση που πάρθηκε να μην προσκληθούν κυβερνητικοί παράγοντες από την Ελλάδα.  Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτό έχει να κάνει με την απουσία της Ελληνικής Κυβέρνησης σε θέματα της Ομογένειας, η θέση της με τη συμφωνία των Πρεσπών και η χλομή αντίδραση στην Αλβανία για τα θέματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου