Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Πώς η Γαλάζια Πατρίδα επηρεάζει τις πτήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας

Επιπτώσεις σε πτήσεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) αλλά και της Βασιλικής Βρετανικής Royal Air Force που ξεκινούν από την περιοχή «Ακρωτήρι» της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενδέχεται να έχει σύμφωνα με ειδικούς η τουρκική στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα»

Επιπτώσεις σε πτήσεις της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) αλλά και της Βασιλικής Βρετανικής Royal Air Force που ξεκινούν από την περιοχή «Ακρωτήρι» της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενδέχεται να έχει σύμφωνα με ειδικούς η τουρκική στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», η οποία ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου και θα συνεχιστεί μέχρι και τις 8 Μαρτίου σε Μαύρη Θάλασσα, Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com πλοία και μαχητικά F-16 αναμένεται να στείλει στην Ανατολική Μεσόγειο η Τουρκία, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα», κίνηση που ερμηνεύεται ως  απάντησή και επίδειξη ισχύος  της ενεργειακής συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας, Ισραήλ, Αιγύπτου και σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα ασφάλειας, η συγκεκριμένη παράνομη ενέργεια ενδέχεται να επηρεάσει και πτήσεις της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας (USAF) καθώς και της Βασιλικής Βρετανικής  Royal Air Force  που εκτελεί πτήσεις από το Ακρωτήρι με τα 2 Typhoon FGR.4  εναντίων του Ντάες  (Αλ Νούσρα) στο Baghuz.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες που μεταδίδει η ίδια ιστοσελίδα το γαλλικό Πολεμικό Ναυτικό θα είναι μία από τις Ναυτικές Δυνάμεις της Ανατολικής Μεσογείου που θα εκτελεί συνεχείς περιπολίες  για να διασφαλίζουν  ότι οι παράνομες δραστηριότητες του Τουρκικού Πολεμικού ναυτικού και της αεροπορίας δεν θα διακόψουν την εμπορική ναυτιλία και τους διεθνείς ναυτικούς νόμους στην περιοχή κατά την διάρκεια της άσκησης Γαλάζια Πατρίδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύπριος υπουργός Άμυνας, Σάββας Αγγελίδης δήλωσε την Κυριακή πως γίνονται συνεχώς ενέργειες  για αναβάθμιση των  στρατιωτικών σχέσεων Κύπρου-Γαλλίας, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η  Γαλλία είναι σύμμαχός μας, και στα πλαίσια αυτά κάνουμε συνεχώς ενέργειες για αναβάθμιση των στρατιωτικών σχέσεών μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου