Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com


Κύμα καύσωνα με το θερμόμετρο στους 100 βαθμούς Φαρενάϊτ, 38 Κελσίου

Ζέστη από σήμερα, Πέμπτη, ενώ το Σάββατο θα κτυπήσει 100. Κι ενώ σε πολλές περιοχές τις Ελλάδας αυτό είναι φυσικό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στη Βοστώνη με την υγρασία τα ρούχα «κολλούν» απάνω σου και αισθάνεσαι 110 βαθμούς.

Συνιστούμε στις ευπαθείς ομάδες, στα μικρά παιδιά και τους ηλικιωμένους να μείνουν μέσα που έχει κλιματισμό ή να πάτε σε μέρη που έχουν κλιματισμό, αιρκοντίσιον.


Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Στη Βοστώνη χθες βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Στην έδρα του Fletcher School of Government του Tufts University στη Βοστώνη μίλησε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριακός Μητσοτάκης
Κατάμεστη η αίθουσα (αμφιθέατρο) από Έλληνες της Νέας Αγγλίας και Ελληνικής καταγωγής και όχι μόνο και πολλούς φοιτητές και φοιτήτριες.
H ομιλία του ήταν στο πρόγραμμα των διαλέξεων για την Μεσόγειο του ιδρύματος Γεώργιος & Μαριγώ Μπεχράκης στην έδρα Κωνσταντινος Καραμανλής.
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε διάλεξη αλλά απάντησε κι σε αρκετές ερωτήσεις.  Εντύπωση έκανε που ενώ αναφέρθηκε στην κυβέρνηση της Ελλάδας και ότι ο Ελληνικός λαός θα κάνει την επιλογή του σε λίγο καιρό δεν ήταν καυστικός στη σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας.

Περισσότερο αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου