Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Στη Βοστώνη χθες βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης


Στην έδρα του Fletcher School of Government του Tufts University στη Βοστώνη μίλησε χθες βράδυ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριακός Μητσοτάκης
Κατάμεστη η αίθουσα (αμφιθέατρο) από Έλληνες της Νέας Αγγλίας και Ελληνικής καταγωγής και όχι μόνο και πολλούς φοιτητές και φοιτήτριες.
H ομιλία του ήταν στο πρόγραμμα των διαλέξεων για την Μεσόγειο του ιδρύματος Γεώργιος & Μαριγώ Μπεχράκης στην έδρα Κωνσταντινος Καραμανλής.
Ο κ. Μητσοτάκης έκανε διάλεξη αλλά απάντησε κι σε αρκετές ερωτήσεις.  Εντύπωση έκανε που ενώ αναφέρθηκε στην κυβέρνηση της Ελλάδας και ότι ο Ελληνικός λαός θα κάνει την επιλογή του σε λίγο καιρό δεν ήταν καυστικός στη σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδας.

Περισσότερο αργότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου