Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Βυθισμένη στο σκοτάδι η Βενεζουέλα - Ταλαιπωρία για τους πολίτες

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνεχίζουν να πετούν το «μπαλάκι» ο ένας στον άλλο για το πρόβλημα ηλεκτροδότησης
Βυθισμένη στο σκοτάδι η Βενεζουέλα - Ταλαιπωρία για τους πολίτες | tanea.gr
Μια από τις χειρότερες ημέρες ζει η Βενεζουέλα, καθώς μεγάλο μέρος της χώρας έχει παραλύσει λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης σε πολλές επαρχίες.
Το «blackout» ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης, κατά τις ώρες αιχμής, ενώ συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα με αποτέλεσμα να έχουν νεκρώσει τα πάντα και εκατομμύρια πολίτες να βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» στο απόλυτο σκοτάδι.
Μπορεί το κρατικό κανάλι να μετέδωσε πως η ηλεκτροδότηση αποκαθίσταται σταδιακά, ωστόσο το πρόβλημα για τον ήδη ταλαιπωρημένο λαό της Βενεζουέλας το τελευταίο διάστημα δημιούργησε σκηνές χάους.
Όλα τα σχολεία και οι υπηρεσίες στην πρωτεύουσα, το Καράκας, παραμένουν κλειστά, τα τηλεφωνικά δίκτυα σταμάτησαν να λειτουργούν, ενώ το απόλυτο χάος επικράτησε σε δρόμους όπου χιλιάδες πολίτες επιχείρησαν να μετακινηθούν.
Την ίδια ώρα, έχει ανασταλεί η λειτουργία απαραίτητων μηχανημάτων σε νοσοκομεία, ενώ μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν έξω από πρατήρια βενζίνης.
Υπό τις συνθήκες αυτές, κυβέρνηση και αντιπολίτευση συνεχίζουν να πετούν το «μπαλάκι» ο ένας στον άλλο για το πρόβλημα ηλεκτροδότησης. «Ο πόλεμος της ηλεκτροδότησης που ανακοινώθηκε και διευθύνεται από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό εναντίον του λαού μας θα αποτύχει» τόνισε ο Μαδούρο μέσω Twitter, ενώ ο Χουάν Γκουαϊδό απέδωσε την διακοπή στην κυβέρνηση του Μαδούρο, τον οποίο χαρακτηρίζει «άρπαγα» της εξουσίας.
«Χάος, ανησυχία, αγανάκτηση. Αυτή η βλάβη μαρτυρά την αναποτελεσματικότητα του άρπαγα. Η αναγέννηση του δικτύου ηλεκτροδότησης και της χώρας περνά από το τέλος της αρπαγής» υποστήριξε μέσω Twitter, επίσης.
Οι διακοπές ρεύματος στη χώρα, όπου οι υποδομές ηλεκτροδότησης δεν συντηρούνται επαρκώς, δεν είναι σπάνιες. Ωστόσο, η μαζική αυτή διακοπή δεν έχει προηγούμενο και απομένει να δούμε πόσο θα κρατήσει ακόμη, εις βάρος πάντα του πολυπαθούς λαού της Βενεζουέλας.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου