Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Παρασκευή, 8 Μαρτίου, 2019


  • Άγρια συμπλοκή κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού: 1 νεκρός-8 τραυματίες. Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού με έναν νεκρό και 8 τραυματίες. Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης. .
  • Αθωώθηκαν οι δέκα αγροτοσυνδικαλιστές για το μπλόκο της Νίκαιας. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι για το μπλόκο που στήθηκε στη Νίκαια κατά τη διάρκεια των φετινών κινητοποιήσεων. .
  • Με 1,5 κιλό κοκαϊνης συνελήφθη αλλοδαπός στο «Ελ. Βενιζέλος». Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. .
  • Ισόβια σε 53χρονο για δολοφονία 64χρονου στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης. Οι έρευνες για την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας αποκάλυψαν τη δράση κυκλώματος το οποίο διακινούσε μετανάστες από τα παράλια της Τουρκίας προς τις ακτές της Χαλκιδικής. .
Κόσμος
  • Brexit: Διευκρινίσεις για την διακίνηση εμπορευμάτων από Ελλάδα προς Βρετανία . Διευκρινίσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεται η διακίνηση των εμπορευμάτων από τη χώρα μας προς το Ηνωμένο Βασίλειο και αντίστροφα, σε περίπτωση Brexit χωρίς συμφωνία, έδωσε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων μιλώντας σε ημερίδα του υπουργείου Εξωτερικών. .
  • Μπολσονάρου: O στρατός είναι ο τελικός κριτής της δημοκρατίας. Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Μπραζίλια, ο αντιπρόεδρος της χώρας Χάμιλτον Μουράο υπεραμύνθηκε των σχολίων Μπολσονάρου, υποστηρίζοντας ότι δεν είχαν σκοπό να αποτελέσουν μια απειλή. .
  • Βρετανία:Περίπου 5000 άνθρωποι σε ουρά για 5χρονο με ανάγκη βλαστοκυττάρων. Ο 5χρονος Όσκαρ Σάξελμπάι- Λί από το Γόρσεστερ πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία (ALL), και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει μόλις τρεις μήνες περιθώριο για να βρει δότη που θα μπορέσει να του προσφέρει αιμοσφαίρια. .
  • Αμερικανός αξιωματούχος: Οι μέρες του Μαδούρο είναι μετρημένες. «Οι ημέρες» του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο είναι «μετρημένες», δήλωσε σήμερα ενώπιον του Κογκρέσου ο Μαρκ Γκριν, ο επικεφαλής της USAID, της αμερικανικής υπηρεσίας παροχής βοήθειας και ανάπτυξης. .
  • Εισέβαλε ξανά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ ο εμμονικός θαυμαστής της. Όπως εξήγησε μια εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, στις 02.45 τα ξημερώματα, ο 23χρονος, με καταγωγή από τη Φλόριντα, συνελήφθη από την αστυνομία στην οικία της τραγουδίστριας της ποπ. Είχε καταφέρει να εισβάλει σπάζοντας ένα παράθυρο, ενώ η Τέιλορ Σουίφτ απουσίαζε. .
Πολιτική
  • Αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή συνοριοφυλακή και ακτοφυλακή ο Αβραμόπουλος. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, τόνισε ότι «σήμερα ήταν το τελευταίο Συμβούλιο Υπουργών Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ πριν από τις ευρωεκλογές». .
  • Ζάεφ: Υπάρχει βούληση αλλά δεν έχει οριστεί ημερομηνία επίσκεψης Τσίπρα. O πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, απαντώντας σήμερα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν έχει οριστεί ημερομηνία για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στα Σκόπια, ανέφερε ότι υπάρχει βούληση και από τις δύο πλευρές για την πραγματοποίηση της επίσκεψης, αλλά ακόμα δεν έχει οριστεί ημερομηνία. .
  • Προεκλογικές προσλήψεις σε ΟΤΑ με νομοσχέδιο του υπουργείου εσωτερικών. Το νομοσχέδιο αυξάνει επίσης κατά 400 άτομα το μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό των ατόμων που προσλαμβάνονται με συμβάσεις εργασίας στους ΟΤΑ α' και β' Βαθμού. .
  • Αποστολάκης: Η τουρκική παραβατική συμπεριφορά αντιμετωπίζεται αποφασιστικά. Συνάντηση με τον Αιγύπτιο ομόλογο του, Μοχάμεντ Ζακι είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. .
  • Υποψήφιος με τη ΝΔ ο Ρουσόπουλος - Συνάντηση με Μητσοτάκη. Ο πρώην υπουργός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη λίγο πριν την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ. .
Οικονομία
  • «Φωτιά» οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι: Στα 60,40 ευρώ το κόστος. Στα 60,40 ευρώ κατά μέσο όρο θα φτάσει το κόστος του φετινού καλαθιού για το τραπέζι της Σαρακοστής, σύμφωνα με έρευνα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή. .
  • ΔΝΤ: Η Βενεζουέλα είναι η πιο σύνθετη τέλεια καταιγίδα οικονομικών κρίσεων. Πριν λίγες ημέρες οι «Financial Times» μετέδωσαν πως οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει επαφές με το ΔΝΤ και άλλους οργανισμούς για πακέτο στήριξης της Βενεζουέλας εάν πέσει ο Νικολάς Μαδούρο, πληροφορία που δεν επιβεβαιώνεται. .
  • ΔΝΤ: Ακόμα και εξαγορά του χρέους δεν αλλάζει την εποπτεία. Την επόμενη εβδομάδα η πρώτη μετα-Μνημονιακή έκθεση του Ταμείου για την Ελλάδα. .
  • Απίθανο το πράσινο φως για την δόση στο Eurogroup της Δευτέρας. Η Ελλάδα δεν έχει ολοκληρώσει τα προαπαιτούμενα, δήλωσε ευρωπαίος αξιωματούχος ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας. .
  • Νέα μέτρα στήριξης της ευρω-οικονομίας ανακοίνωσε η ΕΚΤ εν μέσω αγκομαχητών. Λίγους μήνες μετά την λήξη της ποσοτικής χαλάρωσης η ΕΚΤ αποφάσισε να δώσει νέες ενέσεις στην οικονομία της ευρωζώνης, η οποία αγκομαχεί. .
Αθλητισμός
  • Europa League: «Καθάρισαν» Νάπολι και Τσέλσι. Γκέλα Σωκράτη-ήττα για Άρσεναλ. Φαβορί και "outsider" στη μάχη των «16» του Europa League. .
  • Euroleague: Πέρασε και από την Πόλη ο ΠΑΟ με ρεκόρ Παπαγιάννη . Πραγματοποιώντας μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις του, ο Παναθηναϊκός πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νταρουσάφακα (67-91) και είναι ακόμα ζωντανός στο κυνήγι της οκτάδας! .
  • Συνάντηση Βασιλειάδη με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ . Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Αρη Ανδρικόπουλο, συναντήθηκε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού. .
  • Η φωτό Φέργκιουσον, Καντονά και Σόλσκιερ μετά το θρίαμβο της Μάντσεστερ. Μετά τον θρίαμβο στο Παρίσι οι τρεις μεγάλες μορφές της Γιουνάιτεντ πόζαραν χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό. .
  • NBA: Ξεπέρασε τον Τζόρνταν σε πόντους ο ΛεΜπρόν (video) . Στην τέταρτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών στο NBA βρίσκεται από τα ξημερώματα ο «Βασιλιάς». Δείτε τη στιγμή του ιστορικού επιτεύγματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου