Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Τρόμος στην Αθήνα από τους χούλιγκαν -Επεισόδια σε 3 μέτωπα, με τραυματίες


Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν ομάδες χούλιγκαν το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας.
H αρχή έγινε στη Νίκαια, κοντά στο κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, στην οδό Πέτρου Ράλλη και Λαμπράκη, όπου διεξαγόταν αγώνας μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμή Αγιάς, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ.

Οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής συγκρούστηκαν μεταξύ τους, πετώντας πέτρες και ξύλα, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες φθορές σε ΙΧ αυτοκίνητα, ενώ ένα ΙΧ όχημα κάηκε. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που έφθασαν στο σημείο προχώρησαν σε 16 προσαγωγές.
Να σημειωθεί ότι αύριο οι δύο γειτονικές ομάδες αγωνίζονται μεταξύ τους στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Γ' Ομίλου της Γ' Εθνικής στο ποδόσφαιρο.
«Ντου» στο Παπαστράτειο
Στο Παπαστράτειο, δύο άτομα τραυματίστηκαν από επεισόδια που σημειώθηκαν σε αγώνα υδατοσφαίρισης γυναικών, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας.
Περίπου τριάντα άτομα με μαύρα ρούχα, κράνη και ρόπαλα εισέβαλαν στο γήπεδο και αφού προκάλεσαν ζημιές κατέβασαν πανό, με αποτέλεσμα να υπάρξει διακοπή του αγώνα.
Συγκλονισμένη από όσα έζησε στην πισίνα του Πειραιά είναι η Εύα Λούδη. Η 20χρονη διεθνής πολίστρια της Γλυφάδας την ώρα της επίθεσης ήταν στον πάγκο για κακή της τύχη πιο κοντά στην εξέδρα και έτσι τα είδε όλα.
Είναι συγκλονιστική η περιγραφή της στο gazzetta.gr. Η αθλήτρια της Γλυφάδας λέει: «Ευτυχώς που γλιτώσαμε. Να σου πω φοβήθηκα πάρα πολύ. Πήγαμε να παίξουμε πόλο και δεν ξέραμε εάν θα βγούμε από το κολυμβητήριο. Εγώ ήμουν στον πάγκο την ώρα της επίθεσης. Ήταν προς το τέλος του αγώνα. Άκουσα να πέφτει ένας κάδος σκουπιδιών και να μπαίνουν στην πισίνα 20-30 κουκουλοφόροι με κοντάρια, μαχαίρια, κράνη και καπνογόνα».
Η περιγραφή της στην συνέχεια κόβει την ανάσα: «Ήταν τρομερό να βλέπουμε να χτυπούν κόσμο στο κεφάλι. Τους βαρούσαν χωρίς έλεος. Ήταν γονείς, παιδιά στην εξέδρα. Έκλαιγαν παιδάκια και οι γονείς τους δεν ήξεραν πως να τα προστατέψουν. Δεν είχε οπαδούς. Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι είδα να σβήνουν καπνογόνο στο κεφάλι ενός ανθρώπου».
Και συμπλήρωσε: «Οι πιο μικρές της ομάδας έπαθαν πανικό και τσίριζαν. Δεν υπήρχε αστυνομία. Δεν μας έλεγε κανείς υπεύθυνος να είμαστε έξω ή μέσα στην πισίνα. Πετούσαν πράγματα και μέσα στην πισίνα».
Δείτε βίντεο-ντοκουμέντο από την εισβολή στο Παπαστράτειο:

Βασιλειάδης: Αποτρόπαια γεγονότα, δεν θα μείνουν ατιμώρητα
Ο Γιώργος Βασιλειάδης πήρε θέση για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, μετά την εισβολή κουκουλοφόρων στις εξέδρες και την βίαιη διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΝΟ Γλυφάδας για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Παράλληλα, ο υφυπουργός Αθλητισμού ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με τον αρχηγό της Αστυνομίας και περιμένει πλήρη διαλεύκανση.
Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα στο Παπαστράτειο με την επίθεση ανεγκέφαλων σε γυναικόπαιδα δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα. Δεν θα αφήσουμε τους λίγους να επιβάλλουν το "νόμο" τους στους πολλούς. Έχω επικοινωνήσει ήδη με το αρχηγό της αστυνομίας και περιμένουμε πλήρη διαλεύκανση».
Α2: Σοβαρά επεισόδια και στο Αιγάλεω
Το τρίτο περιστατικό με επεισόδια εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι, ο οποίος διεξαγόταν στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α2. Το παιχνίδι διακόπηκε στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης όταν εισέβαλαν στο γήπεδο κουκουλοφόροι και επιτέθηκαν στους φιλάθλους του Αμαρουσίου.

Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου