Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Στις 25 Μαϊου θα ψηφίσουν οι Ελληνες της Βρετανίας για τις Ευρωεκλογές. Kαι των ΗΠΑ "τον Μάη το κούρο"

Σάββατο, 16 Μρτίου, 2019
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αγγλία θα γίνει η ψηφοφορία το Σάββατο 25 Μαΐου για τις Εκλογές της 26ης Μαΐου.  Στις ΗΠΑ βέβαια, τίποτα.  Αφού δεν μπορούμε να ψηφίσουμε από τη χώρα που διαμένουμε, ενώ εάν είμαστε στην Ελλάδα μπορούμε να ψηφίσουμε στις Αμερικάνικες εκλογές.
Με άλλα λόγια η ΠΑΤΡΙΣ μας που λένε «είσαστε οι καλύτεροι Έλληνες» δεν μας υπολογίζει και τόσο ή μάλλον μας υπολογίζει για συνάλλαγμα και να πληρώνουμε φόρουςχαράτσια και να μας λένε «ελάτε στην Ελλάδα». 
Ο Μητσοτάκης είπε ότι θα δώσει ψήφο στους Έλληνες της διασποράς.  Να δούμε.
Όσο για τον Μάη το κούρο, ε, αυτό το λέει ο λαός ειρωνικά και εννοεί τον Μάη που κουρεύουν τα πρόβατα και τις κατσίκες.  Λες οι πολιτικάντηδες να μας βλέπουν σαν αμνοερίφια;

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου