Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

«Γλωσσικό ατόπημα» η αναφορά μου στα θύματα της «17Ν», λέει τώρα η Μυρσίνη Λοΐζου

 Πέμπτη, 14 Μαρτίου, 2017
Μετά τις αναρτήσεις της στα social media
Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες αναρτήσεις τις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα επιχειρεί η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι πρόσφατες αναρτήσεις τις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Σε αυτές, μεταξύ άλλων, η υποψήφια πλέον ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «δικαιολογεί» την τρομοκρατία, λέγοντας πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση», απαντώντας στον τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Εμφανώς σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τόσο η ίδια όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ και βλέποντας τις αντιδράσεις, η κ. Λοΐζου χαρακτηρίζει… γλωσσικό ατόπημα την προ ετών προσβλητική αναφορά της στα θύματα της 17Ν. Μάλιστα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να βρεθεί σε θέση ισχύος επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία, χαρακτηρίζοντας το θέμα «ζήτημα μικροπολιτικής».
Την ίδια ώρα, στρέφει τα βέλη της κατά όσων επεσήμαναν τις προκλητικές δηλώσεις της, σημειώνοντας πως «απέφυγαν αντίστοιχα να συγκρατήσουν την δημόσια συγγνώμη», ενώ επιχειρεί να «πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα».
Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρει: «Ας ελπίσουμε ότι ο προεκλογικός διάλογος από εδώ και πέρα θα κινηθεί σε επίπεδο Αρχών και πολιτικών για το μέλλον της χώρας μου μέσα σε μια πιο κοινωνική Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων».
Τα επίμαχα tweets
Mια αναδρομή στο παρελθόν της Μυρσίνης Λοΐζου φέρνει στην επιφάνεια κάποιες ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αλλά και προκλητικές αναρτήσεις στο διαδίκτυο.
Για παράδειγμα, στις 25 Απριλίου του 2015 φέρεται να σχολιάζει δηλώσεις του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιάννη Πανούση στο Twitter, λέγοντας πως «τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη, ηλίθιε Πανούση».
Παράλληλα, σε άλλο tweet η Μυρσίνη Λοΐζου είχε υπερασπιστεί και την ορθότητα της χορήγησης αδειών στον Δημήτρη Κουφοντίνα, με τους χρήστες του μέσου να αντιδρούν έντονα.
Αγάπη για την τρομοκρατική δράση
Δεν είναι όμως μόνο η προκλητική αναφορά στα θύματα της τρομοκρατίας που εκθέτει ανεπανόρθωτα την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι και άλλες αναρτήσεις στις οποίες δεν κρύβει την αγάπη της για την τρομοκρατική δράση. Όπως η φωτογραφία που ανέβασε με το σύνθημα «Λευτεριά στους Ενοπλους Αντάρτες», ή μια άλλη που επίσης προφανώς της άρεσε πολύ και θεώρησε καλό να την ανεβάσει στον λογαριασμό της.
Μια φωτογραφία με το σύνθημα «Ντύσου Πρόχειρα και Πάρ’ το Ρόπαλό σου, Δείρε τον Φασίστα που Ζει στον Όροφό σου».
Η ίδια πάντως έχει απενεργοποιήσει πλέον τον λογαριασμό της στο Twitter.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου