Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ιωάννης Μιαούλης πρόεδρος στο The Roger Williams University του Ροντ Αϊλαντ


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019

Του Θεοδώρου ΚαλμούκουO Ιωάννης Ν. Μιαούλης. Φωτογραφία: tufts.eduShare
ΒΟΣΤΩΝΗ. O ομογενής Ιωάννης Μιαούλης διορίσθηκε πρόεδρος του πανεπιστημίου The Roger Williams University του Ροντ Αϊλαντ, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη θητεία του από την 1η Αυγούστου.
Ο κ. Μιαούλης ήταν μέχρι πρόσφατα διευθυντής του Μουσείου επιστημών της Βοστώνης επί 16 χρόνια, το οποίο και ανέπτυξε παντοειδώς συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού τομέα.
Ο κ. Μιαούλης πέτυχε δωρεά πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων, τη μεγαλύτερη στην 186χονη ιστορία του Μουσείου, από το Φιλανθρωπικό ίδρυμα Μπλούμπεργκ, το οποίο έχει ιδρυθεί από τον επιχειρηματία, φιλάνθρωπο και τρεις φορές δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου