Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Ο Ιωάννης Μιαούλης πρόεδρος στο The Roger Williams University του Ροντ Αϊλαντ


Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου, 2019

Του Θεοδώρου ΚαλμούκουO Ιωάννης Ν. Μιαούλης. Φωτογραφία: tufts.eduShare
ΒΟΣΤΩΝΗ. O ομογενής Ιωάννης Μιαούλης διορίσθηκε πρόεδρος του πανεπιστημίου The Roger Williams University του Ροντ Αϊλαντ, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει τη θητεία του από την 1η Αυγούστου.
Ο κ. Μιαούλης ήταν μέχρι πρόσφατα διευθυντής του Μουσείου επιστημών της Βοστώνης επί 16 χρόνια, το οποίο και ανέπτυξε παντοειδώς συμπεριλαμβανομένου και του οικονομικού τομέα.
Ο κ. Μιαούλης πέτυχε δωρεά πενήντα εκατομμυρίων δολαρίων, τη μεγαλύτερη στην 186χονη ιστορία του Μουσείου, από το Φιλανθρωπικό ίδρυμα Μπλούμπεργκ, το οποίο έχει ιδρυθεί από τον επιχειρηματία, φιλάνθρωπο και τρεις φορές δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου