Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Norwegian: Απευθείας σύνδεση Αθήνας – Νέας Υόρκης (JFK) με τιμές από 159,90 δολάρια

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου, 2019



Πηγή: media.us.norwegian.co/David Peacock.

ΑΘΗΝΑ. Την απευθείας σύνδεση Αθήνας-Νέας Υόρκης (αεροδρόμιο John F. Kennedy) ανακοίνωσε η Norwegian, βραβευμένη εταιρεία χαμηλού κόστους, μεγάλων αποστάσεων.
Οι πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη θα εκτελούνται από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο, τέσσερις φορές την εβδομάδα και οι τιμές ξεκινούν από 159,90 δολάρια για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, στην οικονομική θέση. Για την θέση Premium η τιμή ξεκινά από 669,90, για απλή μετάβαση με τους φόρους.
Ο κ. Πέτρος Βλήτας, 3ος διευθυντής του Ομίλου Travel Leaders, ο οποίος συνέβαλλε καθοριστικά στην καθιέρωση της απευθείας πτήσης, είπε στον «Ε.Κ.» πως «είναι σημαδιακή ημέρα σήμερα 15 Φεβρουαρίου που ανακοινώθηκε η απευθείας πτήση των ‘Νορβηγικών Αερογραμμών’». Τόνισε πως «Εκανα κάτι τέτοιο για να βοηθηθεί η Ελλάδα».
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή απευθείας πτήσεων από την Αθήνα προς το Οσλο της Νορβηγίας, τη Στοκχόλμη της Σουηδίας, την Κοπεγχάγη της Δανίας και το Ελσίνκι της Φινλανδίας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο και με τιμές ξεκινούν από 58,57 ευρώ για απλή μετάβαση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.
Το δρομολόγιο Αθήνα-Νέα Υόρκη, το οποίο αποτελεί και την πρώτη πτήση μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας στην Ελλάδα, θα ξεκινήσει την Δευτέρα, 1η Ιουλίου και θα ισχύσει καθόλη την καλοκαιρινή περίοδο, έως το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, ενώ θα εκτελείται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.
«Η Ελλάδα είναι ένας κορυφαίος προορισμός για διακοπές και αυτή η εξαιρετική αναπτυξιακή κίνηση της ‘Norwegian’ επιτρέπει σε ακόμα περισσότερους επισκέπτες από την Αμερική να ζήσουν τη μαγεία που προσφέρει η χώρα μας. Τα νέα αυτά είναι μία απάντηση στο κάλεσμά μας για ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ‘Norwegian’ που ανταποκρίθηκε. Καλωσορίζουμε την εταιρεία στην Ελλάδα και αναμένουμε ότι το νέο αυτό δρομολόγιο θα συμβάλει ακόμα περισσότερο στις αυξανόμενες τουριστικές αφίξεις στη χώρα μας», δήλωσε η υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
Από την πλευρά του, ο Matthew Wood, Norwegian SVP, Commercial Long Haul & New Markets, ανέφερε: «Ηδη εξυπηρετούμε τους περισσότερους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς από την Ισπανία έως τη Σουηδία και τώρα η Αθήνα γίνεται μία συναρπαστική προσθήκη στο υπερατλαντικό δίκτυό μας. Θα είναι ο 13ος απευθείας ευρωπαϊκός προορισμός μας προς την Νέα Υόρκη αυτό το καλοκαίρι».
Τέλος, η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, σημείωσε: «Οι απευθείας θερινές πτήσεις της ‘Norwegian’ από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/JFK είναι ένα εξαιρετικό νέο για το αεροδρόμιό μας, καθώς ενισχύεται η διασυνδεσιμότητα της πόλης μας, ενώ, παράλληλα, οι επιβάτες και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού -συμπεριλαμβανομένης και της πολύ δυναμικής και ζωντανής ελληνικής ομογένειας- θα έχουν περισσότερες επιλογές για το ταξίδι τους. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αεροπορικό συνεργάτη μας και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις αναπτυξιακές προσπάθειές του από το αεροδρόμιο της Αθήνας».
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, «το νέο αυτό δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 787 Dreamliner, προσφέροντας θέσεις καμπίνας Premium και Economy.
Η Norwegian διαθέτει έναν από τους πιο νέους και «πράσινους» στόλους στον κόσμο και έχει ανακηρυχθεί δύο φορές η «Πιο Αποδοτική ως προς την Κατανάλωση Καυσίμου Αεροπορική Εταιρεία» από το International Council on Clean Transportation. Η Premium θέση περιλαμβάνει δικό της check-in counter, έλεγχο ασφαλείας fast track, ιδιαίτερα επικλινείς θέσεις με περισσότερο χώρο για τα πόδια από κάθε άλλη εταιρεία που προσφέρει premium economy, γεύματα premium και επιλογή ποτών, όπως επίσης περισσότερες τσεκαρισμένες αποσκευές και εταιρικά CashPoints. Οι κάτοχοι εισιτηρίων Premium Flex έχουν επίσης πρόσβαση στις αίθουσες διακεκριμένων επιβατών».
Σχετικά με τη Norwegian
Η Norwegian είναι η πέμπτη σε μέγεθος εταιρεία χαμηλού κόστους στον κόσμο και το 2018 μετέφερε περισσότερους από 37 εκατομμύρια επιβάτες. Η εταιρεία πραγματοποιεί περισσότερα από 500 δρομολόγια σε περισσότερους από 150 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή, την Ταϊλάνδη, την Καραϊβική, τη Βόρεια & Νότια Αμερική.
Διαθέτει στόλο με περισσότερα από 150 αεροσκάφη, με μέσο όρο ηλικίας μόλις τα 3,8 έτη, γεγονός που τον καθιστά τον έναν από τους πιο νέους και «πράσινους» στόλους στον κόσμο. Η Norwegian έχει βραβευθεί δύο φορές ως η πιο αποδοτική ως προς την κατανάλωση καυσίμου εταιρεία («Most Fuel-Efficient Airline») από το International Council on Clean Transportation (ICCT).
Η Norwegian έχει ψηφισθεί ως η «Καλύτερη Εταιρεία Χαμηλού Κόστους στην Ευρώπη» από τους επιβάτες για έξι διαδοχικά έτη στο πλαίσιο των SkyTrax World Airline Awards 2013-2018. Παράλληλα, τα τέσσερα τελευταία χρόνια, έχει βραβευθεί ως «Η Καλύτερη Εταιρεία Χαμηλού Κόστους σε Υπερατλαντικές Πτήσεις στον Κόσμο». Η Norwegian απασχολεί περίπου 11.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο, αναφέρει ακόμη η ανακοίνωση της εταιρείας.
Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου