Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Eλληνοαμερικανός βουλευτής καλεί τον Αλ. Τσίπρα να μην στηρίξει τον Ν. Μαδούρο

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Nα μην στηρίξει το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο στη Βενεζουέλα καλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα ο ελληνοαμερικανός βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπιλιράκης.
Μάλιστα, σε επιστολή του καλεί τον έλληνα πρωθυπουργό να μην σταθεί στην ίδια πλευρά της ιστορίας με το Ιράν, την Ρωσία και την Τουρκία.
Ειδικότερα, ο κ. Μπιλιράκης, που έχει αναδειχθεί στον μεγαλύτερο υπέρμαχο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, ζητά από τον κ. Τσίπρα να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να υποστηρίξει την επαναφορά της Δημοκρατίας στη Βενεζουέλα.
Επιπροσθέτως, στην επιστολή του παροτρύνει τον έλληνα πρωθυπουργό να τοποθετήσει την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών της Ευρώπης και να βοηθήσει, όπως επισημαίνει, στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα.
Η επιστολή του ελληνοαμερικανού βουλευτή, όπως την δημιοσιεύει η ιστοσελίδα hellasjournal.com: 
«Καθώς οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης προχωρούν για να αναγνωρίσουν τον Juan Guaido ως προσωρινό πρόεδρο της Βενεζουέλας την επόμενη εβδομάδα, σας γράφω ως Πρόεδρος της «Ελληνικής Ομάδας» (του Κογκρέσου) και σας παροτρύνω να τοποθετήσετε την Ελλάδα στην πρώτη γραμμή των προσπαθειών της Ευρώπης και να βοηθήσετε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας στη Βενεζουέλα.
Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος που η Ελλάδα είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας και ότι σε μια εποχή που οι χώρες της γειτονικής Ελλάδας γίνονται όλο και πιο αυταρχικές η Ελλάδα έχει παραμείνει μια σταθερή δυτική δημοκρατία. Όλα αυτά δίνουν στην Ελλάδα ιδιαίτερη θέση και ιδιαίτερη ευθύνη για την προώθηση της δημοκρατίας παγκοσμίως. Σε μια εποχή όπου η ελληνική στάση στις Ηνωμένες Πολιτείες ως σταθερός δυτικός σύμμαχος που δεσμεύεται στη δημοκρατία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το κράτος δικαίου είναι ψηλά, οποιαδήποτε αντίληψη ότι η Αθήνα στηρίζει το καθεστώς Maduro υπονομεύει τη φήμη της Ελλάδας τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Λατινική Αμερική.
Η Ελλάδα βρίσκεται ξανά στη σωστή πλευρά της ιστορίας και τώρα δεν είναι σίγουρα η στιγμή να σταθούμε στην ίδια πλευρά με το Ιράν, τη Ρωσία και την Τουρκία. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ελλάδα μοιράζονται τις δημοκρατικές αξίες και το ίδιο ενδιαφέρον για την προώθηση της δημοκρατίας παγκοσμίως. Σας παρακαλώ να τιμήσετε αυτά τα κοινά συμφέροντα και αξίες ζητώντας ελεύθερες και δίκαιες εκλογές στη Βενεζουέλα. Ο λαός της Βενεζουέλας έχει υποφέρει αρκετά από τα χέρια του καθεστώτος του Μαδούρο.
Εάν η γενέτειρα της δημοκρατίας στηρίξει το αίτημά (του λαού της Βενεζουέλας) για μια πραγματική δημοκρατία και όχι για ψεύτικες εκλογές, θα δώσει μια ηθική ώθηση και θα βοηθήσει στην αναγέννηση της χώρας, η οποία θα σταθεροποιήσει την περιοχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου