Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου 2019

ΝΑΤΟ : Αναγνωρίζουμε επίσημα τη «μακεδονική γλώσσα»

Παρασκευή, 8 Φεβρουαρίου, 2019
«Η γλώσσα θα αναγνωρισθεί ως “μακεδονική” μόλις εφαρμοσθεί πλήρως η Συμφωνία με την Ελλάδα» ξεκαθάρισε το ΝΑΤΟ. Και, στη θέση της σημαίας της πΓΔΜ (φωτό), θα αναγράφεται ο όρος «μακεδονική».

Θα αρχίσουμε να χρησιμοποιούμε το επίθετο ‘μακεδονικά’ μετά την πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, δήλωσαν αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ σχετικά με παρατήρηση που έγινε για την τοποθέτηση της σημαίας της πΓΔΜ αντί της αναγραφής «μακεδονική» γλώσσα.
«Στη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής της υπογραφής του πρωτοκόλλου προσχώρησης στην έδρα του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες, αντί του επιθέτου “μακεδονική” ως γλώσσα, παρουσιάστηκε η σημαία της πΓΔΜ (σ.σ.: φωτογραφία κάτω), ενώ δίπλα αναγράφονταν οι άλλες γλώσσες “αγγλικά”, “γαλλικά”, “ρωσικά”… » γράφει η ιστοσελίδα mkd των Σκοπίων, αναφερόμενη σε ερώτηση που έγινε από δημοσιογράφο.
Η απάντηση ήταν άμεση από τους αξιωματούχους του ΝΑΤΟ: «Η γλώσσα θα αναγνωρισθεί ως “μακεδονική” μόλις εφαρμοσθεί πλήρως η Συμφωνία με την Ελλάδα».
Το ΝΑΤΟ θα χρησιμοποιεί τον όρο «μακεδονική γλώσσα», μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες εφαρμογής της Συμφωνίας των Πρεσπών, μεταδίδει σε πανηγυρικούς τόνους και το πρακτορείο ειδήσεων της πΓΔΜ, MIA, σε ανταπόκρισή του από την έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου