Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Happy New Year, 2020, Health, Prosperity, Happiness

Happy New Year, 2020, Health, Prosperity, Happiness

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά

Γεμάτη Υγεία, Προκοπή και Ευτυχία

Τώρα που άλλαξε η χρονιά και ευχές ο κόσμος δίνει

εύχομαι κάθε όνειρο αληθινό να γίνει

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019

Μπάσκετ: Παίξτε μόνοι σας είπαν και έφυγαν. Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το γήπεδο στο ημίχρονο

Κύπελλο μπάσκετ
Η διαιτησία έκανε όργια και πάλι.  
Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο


Δεν κατεβαίνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο | tanea.gr«Παίξτε μόνοι σας» λένε οι Ερυθρόλευκοι σε Παναθηναϊκό, διαιτητές και ΕΟΚ έπειτα απο τον μισό ημιτελικό. Διάστημα στο οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα 15 πόντων (40-25). Τι λένε οι… αριθμοί της διαιτησίας; Λένε 5-13 φάουλ και 10-2 βολές με πρώτο τον… γηπεδούχο.
Και αυτή τη φορά αποφάσισαν να κάνουν κάτι, που δεν έχει προηγούμενο. Να φεύγουν απο το παρκέ, εκδηλώνοντας με τον τρόπο αυτό όχι τη δυσαρέσκεια αλλά την οργή τους. «Παίξτε μόνοι σας» λένε οι Ερυθρόλευκοι σε Παναθηναϊκό, διαιτητές και ΕΟΚ έπειτα απο τον μισό ημιτελικό. Και ήδη είναι στο λεωφορείο για την επιστροφή τους στο ΣΕΦ!
Τι έγινε στο πρώτο ημίχρονο; Ένας μονόλογος του Παναθηναϊκού ο οποίος πήρε προβάδισμα 15 πόντων (40-25). Και όσο για τους αριθμούς που σε αυτές τις περιπτώσεις κρίνουν και τη διαιτησία;  Αυτοί λένε 5-13 φάουλ και 10-2 βολές με πρώτο τον γηπεδούχο. Εννοείτε πως η απόφαση του Ολυμπιακού, προκύπτει απο τους ιδιοκτήτες του οι οποίο και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τα μέλη της ομάδας. «Φεύγουν απο το γήπεδο. Κάνουν μπάνιο ήδη» έλεγε προ ολίγου στην τηλεόραση μέλος της ομοσπονδίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου