Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Απίστευτος καυγάς Καμμένου - Κουίκ: Πούλησες τη Μακεδονία, ντροπή σου

«Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος στον Τέρενς Κουίκ.

Επεισοδιάκη ήταν η ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ στην Ολομέλεια της Βουλής την Δευτέρα, με τον Δημήτρη Καμμένο, να επιτείθεται φραστικά στον κ.Κουίκ.
Συγκεκριμένα λίγο πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία ο κ. Κουίκ κατευθύνθηκε προς την έδρα του κ. Καμμένου προκειμένου να τον χαιρετήσει.
«Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμμένος στον Τέρενς Κουίκ.
Ο κ. Κουίκ σχεδόν ατάραχος επέστρεψε στο κέντρο όπου θα τελούταν η ορκωμοσία γύρισε προς τους φωτογράφους και σχολίασε «γι αυτό κάνει την φασαρία. Για τις φωτογραφίες».
Η φραστική κόντρα συνεχίστηκε και μετά την ορκωμοσία με τον Δημήτρη Καμμένο να λεει: «είναι ντροπή σου. Έκλαιγες για την Μακεδονία και τώρα τα υπογράφεις όλα για την καρέκλα. Υπογράφεις ακόμα και τα πληρεξούσια (σ.σ. για την επιστολή που δηλώνει ότι θα ψηφίζει όλα τα κυβερνητικά νομοσχέδια».
Τ. Κουίκ: Έγινες διάσημος (σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες του κατά την ορκωμοσία του στην Ολομέλεια)
Δ. Καμμένος: Έπρεπε να παραδώσεις την έδρα.
Τ. Κουίκ: Ούτε εσύ την παρέδωσες.
Δ. Καμμένος: Εγώ δεν την παρέδωσα γιατί διεγράφην.
Τ. Κουίκ: Κι εγώ δεν διαγράφηκα.
Δ. Καμμένος: Εσύ δεν διαγράφηκες. Εγώ παρέμεινα δεξιός και δεν έγινα Συριζαίος στα γεράματα για μία καρέκλα.
Τ. Κουίκ: Εσύ, όμως, έχεις το προνόμιο να πηγαίνεις στο γήπεδο.
Δ. Καμμένος: Εγώ δεν πούλησα τη Μακεδονία, παρέμεινα δεξιός γι’ αυτό διεγράφην.
Η επιστολή «πίστης στην κυβέρνηση»
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο υφυπουργός Εξωτερικών ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής.
Ο κ. Κουίκ αντικαθιστά έτσι τον Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.
Ο προεδρεύων Μάριος Γεωργιάδης ανέγνωσε επιστολή του, στην οποία δηλώνει την πρόθεσή του να στηρίξει την κυβέρνηση μέχρι το τέλος της συνταγματικής θητείας της. Επισημαίνει ότι δεν θα κάνει στην άκρη, ώστε να μην ξαναέρθουν στην εξουσία οι προηγούμενοι.
 Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου