Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

«Κύκλωμα» στήνει γάμους αλλοδαπών με ετοιμόγεννες Ρομά για άδειες παραμονής


Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, 2019


Παράνομο κύκλωμα που «έστηνε» γάμους με ετοιμόγεννες Ρομά και αλλοδαπούς για να πάρουν άδεια παραμονής στη χώρα, αναζητά η ΕΛΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα επιτήδειων είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση ώστε να μεσολαβούν για τη διενέργεια γάμων μεταξύ αλλοδαπών και ετοιμόγεννων γυναικών Ρομά, προκειμένου οι αλλοδαποί να τύχουν αδείας παραμονής στη χώρα ή παράτασης της αδείας παραμονής.
Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο αυτό, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει από τις κατά τόπους Εισαγγελίες της χώρας, μεταξύ των οποίων και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθεί αν και ποιοι συμμετέχουν στο εν λόγω παράνομο κύκλωμα.
Με την προκαταρκτική που παράγγειλε και η Εισαγγελία Βόλου και ανατέθηκε ήδη σε πταισματοδίκη, θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τα κατά περίπτωση αδικήματα, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, της δωροδοκίας και της ψευδούς βεβαίωσης και νόθευσης.
Η υπόθεση φέρεται να άρχισε το 2014 και οι αλλοδαποί που ψάχνουν γυναίκες ετοιμόγεννες Ρομά, να παντρευτούν, φέρεται να είναι κυρίως από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Τα αδικήματα είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.
ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου