Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

Αλλάζουν τον Κανονισμό της Βουλής για να έχουν τα ίδια δικαιώματα οι αρχηγοί των διαλυμένων ΚΟ

Τραγελαφικά πράγματα.  Κάνουν τους νόμους όπως τους βολεύει.  Και ο Προκόπης…  
Καλή είναι η καρέκλα και το αξίωμα!!!

Ενδεχόμενες αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής και ειδικότερα αναφορικά με τα προνόμια των πολιτικών αρχηγών, θα συζητήσει η Επιτροπή Κανονισμού της Βουλής, που θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Δευτέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων αναμένεται να πέσει η πρόταση που θα προβλέπει διατήρηση των προνομίων για τους πολιτικούς αρχηγούς σε περίπτωση που απολέσουν την Κοινοβουλευτική τους Ομάδα.
Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αναμένεται να καταθέσει πρόταση προκειμένου ο Σταύρος Θεοδωράκης και (όπως όλα δείχνουν) ο Πάνος Καμμένος να μην χάσουν τα προνόμια του αρχηγού κόμματος στη Βουλή. Τα προνόμια αυτά αφορούν τα δικαιώματα λόγου των πολιτικών αρχηγών, αλλά και πρακτικά και θεσμικά δικαιώματα.
Η ρύθμιση αναμένεται να προβλέπει ότι όσοι έχουν αναδειχθεί στις εκλογές αρχηγοί κομμάτων θα διατηρούν την ιδιότητά τους και τα προνόμιά τους στη Βουλή ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι 5 βουλευτές.
Υπό εξέταση τελεί εάν παράλληλα θα αλλάξει και η διάταξη που θα επιτρέπει στους βουλευτές που θέλουν να αλλάξουν Κοινοβουλευτική Ομάδα να λογίζονται ως «κανονικά» μέλη της ΚΟ του νέου κόμματος που θα επιλέξουν, ώστε αυτή να μην διαλύεται, όπως κινδυνεύει να συμβεί στην περίπτωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου