Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υποβλήθηκε χθες βράδυ ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε bypass έγιναν στον κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο χθες το απόγευμα/βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης. 
Ο κ. Αθανασόπουλος νωρίς το πρωί του Σαββάτου ένιωσε πρόβλημα υγείας και πήγε ο ίδιος στο πλησιέστερο νοσοκομείο που ήταν το Νοσοκομείο του Winchester.  Εκεί παρέμεινε γιά λίγες ώρες και λόγο της σοβαρότητας της υγείας του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Massachusetts General Hospital όπου αργά χθες το απόγευμα/βράδυ υποβλήθηκε σε multiple bypass από ιατρικό επιτελείο με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής ιατρό Γεώργιο Τόλη. 

Ο κ. Αθανασόπουλος βρίσκετε στη μονάδα σοβαρών περιστατικών και η κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.  Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη. 
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση

Φωτογραφία.  Ο κ. Αθανασόπουλος όταν ήταν Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στη συνάντηση με τον Τέρενς Κουίκ στο νεκροταφείο του Mt. Auburn, Watertown, Massachusetts.  Οταν ο κ. Κουίκ κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Samuel Howe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου