Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς υποβλήθηκε χθες βράδυ ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Βοστώνης κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος




Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ούτε ένα, ούτε δύο αλλά πέντε bypass έγιναν στον κ. Μιλτιάδη Αθανασόπουλο χθες το απόγευμα/βράδυ στο Γενικό Νοσοκομείο της Βοστώνης. 
Ο κ. Αθανασόπουλος νωρίς το πρωί του Σαββάτου ένιωσε πρόβλημα υγείας και πήγε ο ίδιος στο πλησιέστερο νοσοκομείο που ήταν το Νοσοκομείο του Winchester.  Εκεί παρέμεινε γιά λίγες ώρες και λόγο της σοβαρότητας της υγείας του μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Massachusetts General Hospital όπου αργά χθες το απόγευμα/βράδυ υποβλήθηκε σε multiple bypass από ιατρικό επιτελείο με επικεφαλής τον ελληνικής καταγωγής ιατρό Γεώργιο Τόλη. 

Ο κ. Αθανασόπουλος βρίσκετε στη μονάδα σοβαρών περιστατικών και η κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.  Η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή αλλά ελεγχόμενη. 
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση

Φωτογραφία.  Ο κ. Αθανασόπουλος όταν ήταν Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στη συνάντηση με τον Τέρενς Κουίκ στο νεκροταφείο του Mt. Auburn, Watertown, Massachusetts.  Οταν ο κ. Κουίκ κατέθεσε στεφάνι στον τάφο του Samuel Howe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου