Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019

Ο... «καμένος» Καμμένος μετατρέπεται σε κινούμενη «βόμβα» και ταράζει το Μαξίμου

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, 2019

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ βάλλει εναντίον Κοτζιά - Τσίπρα εντείνοντας το τοξικό περιβάλλον για την κυβέρνηση

Να περιορίσει την έκρηξη του τέως κυβερνητικού του συνεταίρου προσπαθεί ο Αλέξης Τσίπρας, καθώς ο Πάνος Καμμένος, μπορεί μέχρι χθες να ορκιζόταν στο όνομα του πρωθυπουργού, ωστόσο σήμερα και με το βλέμμα στις κάλπες απειλεί με αποκαλύψεις βάζοντας στο στόχαστρο τόσο την κυβέρνηση όσο και τον τέως υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά.
Ο Ν. Κοτζιάς από την πλευρά του, μόνο παθητικός δέκτης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στον πόλεμο που διεξάγει απέναντι του ο Πάνος Καμμένος, με τον Α. Τσίπρα να βρίσκεται εν μέσω διασταρούμενων πυρών, ενώ την ίδια στιγμή η αντιπολίτευση μιλά για διπλό εκβιασμό προς τον πρωθυπουργό.
Σε αυτό το κλίμα η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, διαχωρίζοντας τους προέδρους των κοινοβουλευτικών ομάδων, από τις ομάδες τους επιχειρώντας από τη μία πλευρά να υπάρξει σιωπητήριο στις κραυγές του Πάνου Καμμένου, στο δρόμο προς τις εκλογές αλλά και να μη χάσει το λόγο του Σταύρου Θεοδωράκη στη Βουλή.
Με τον πρώην κυβερνητικό εταίρο προκειμένου να διασωθεί στις εκλογές να μεταμορφώνεται σε «εχθρό» και να στοχοποιεί τον ίδιο τον Α. Τσίπρα δημιουργεί τοξικό κλίμα για την κυβέρνηση, η οποία πλήττεται από τις συνεχιζόμενες αντιδράσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία προκάλεσε και ενίσχυση της Ακροδεξιάς, ενώ την ίδια στιγμή οι αγρότες είναι στους δρόμους, με ενισχυμένες τις δυνάμεις του ΚΚΕ.
Παλινωδίες
Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσαν και οι παλινωδίες του Θανάση Παπαχριστόπουλου, ο οποίος δήλωνε ότι παραιτείται την Παρασκευή, για να το μεταθέσει «λίγο αργότερα», όταν ήρθε η ώρα....
Των ανακοινώσεων Τζανακόπουλου, για το άνοιγμα της συζήτησης σε σχέση κε τον κανονισμό της Βουλής, προηγήθηκε σύσκεψη στο Μαξίμου το πρωί της Πέμπτης και αλλεπάλληλες επικοινωνίες του πρωθυπουργού με τον Νίκο Βούτση, να πρέπει να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, καλείται μέσα από «ακροβατικά» να προχωρήσει σε ερμηνεία ή αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, με στόχο να διατηρήσουν οι αρχηγοί των ΚΟ τα προνόμια τους και να καταστεί σαφές πώς οι ανεξάρτητοι βουλευτές θα γνωστοποιούν τη στήριξή τους σε νομοσχέδια, προκειμένου να αποφεύγεται ο «συναγερμός» των ονομαστικών ψηφοφοριών. Η προσπάθεια Βούτση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, αφού ο ίδιος στοχοποιείται από τη ΝΔ, που τον καταγγέλλει ότι δρα ως κομματάρχης του ΣΥΡΙΖΑ, τη στιγμή που επιχειρεί να προχωρήσει σε κινήσεις που προϋποθέτουν πολιτική συνάινεση.
Το τι μέλλει γενέσθαι θα φανεί τη Δευτέρα ημέρα κατά την οποία η κυβέρνηση προτίθεται να καταθέσει σχετική ρύθμιση για τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες, με τον Π. Καμμένο να προχωρά σε νέο γύρο προσπάθειας εντυπωσιασμού του φιλοθεάμονος κοινού με δηλώσεις περί διαγραφών και ότι δεν θέλει χάρες. Σε αυτό αξίζει να προστεθεί και η τοποθέτηση Τοσουνίδη, του εκπροσώπου των ΑΝΕΛ ο οποίος υποστήριξε ότι το κόμμα του θα εξετάσει ενδεχόμενο στήριξης πρότασης μομφής εναντίον του Ν. Βούτση.
Η επόμενη κρίσιμη ψηφοφορία είναι αυτή για την έγκριση του πρωτοκόλλου ένταξης της γειτονικής χώρας στο ΝΑΤΟ, με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Σε αυτή, η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει «δεμένους» τους 151 και τότε ιδιαίτερα χρήσιμος θα είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Σε όλο αυτό το διάστημα μέχρι τις εκλογές ο Π. Καμμένος παραμένει απρόβλεπτος και δείχνει να αποκτά ρόλο βόμβας έτοιμης να εκραγεί για τον Α. Τσίπρα ο οποίος σε κάθε περίπτωση εμφανίζεται εξαιρετικά ενοχλημένος, από τον πάλαι ποτέ «σύμμαχο και φίλο» του, που τον απειλεί συνεχώς με «αποκαλύψεις»...
Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρόσωπο του Καμμένου είδαν κάποιοι τις διαρροές σεναρίων περί ταξιδιού και διακοπών του πρωθυπουργού στις Μαλδίβες, ένα ταξίδι βεβαίως που διαψεύστηκε.Για να αναγκαστεί ο πρώην υπουργός και με tweet να πει: «Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη ,ξεκαθαρίζω προς όλους . Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ότι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς».
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου