Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Γλύτωσε στο «παρά πέντε» ο Μιλτιάδης Αθανασόπουλος


 
Ο κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος. Φωτογραφία αρχείου: «Ε.Κ.», Θεόδωρος Καλμούκος.
ΒΟΣΤΩΝΗ. Στο «παρά πέντε» σώθηκε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας Μιλτιάδης Αθανασόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση ανοικτής καρδίας για πενταπλό by pass.
Οπως διηγήθηκε ό ίδιος στον «Ε.Κ.» που τον επισκέφτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης στη Βοστώνη -Mass General- το βράδυ της Πέμπτης 31 Ιανουαρίου, «καθώς οδηγούσα πάνω στον αυτοκινητόδρομο 93 αισθάνθηκα αδιαθεσία, παρέκκλινα από την πορεία μου και πήγα στο νοσοκομείο της πόλης Γουίνστσερ. Οι γιατροί κατάλαβαν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα και με ασθενοφόρο διακομίστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, όπου υπεβλήθηκα σε λεπτομερείς εξετάσεις. Μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με κλειστές αρτηρίες και θα πρέπει να υποβληθώ σε εγχείρηση. Ορισαν να γίνει η εγχείρηση τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου».
Ο κ. Αθανασόπουλος είπε πως «το ότι είμαι ζωντανός σήμερα και μιλούμε το οφείλω στον ομογενή γιατρό καρδιοχειρουργό, τον ξέρετε, τον Δρα Γεώργιο Τόλη. Οταν με είδε την Παρασκευή είπε ότι δεν μπορούμε περιμένουμε και με εγχείρησε το Σάββατο. Διήρκεσε εξίμισι ώρες πενταπλό by pass. Δεν κατάλαβα τίποτε, αφού όταν ξύπνησα ρωτούσα πότε θα γίνει η εγχείρηση».
Τόνισε πως «ο Δρ. Τόλης είναι ένας κορυφαίος γιατρός, διάσημος, αλλά πάνω απ’ όλα άνθρωπος, έσωσε τη ζωή μου».
Πηγή: ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου