Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

«ΝΥΤ»: Ο πρίγκιπας είχε πει πως θα χρησιμοποιούσε «μια σφαίρα» για να τελειώνει με τον Κασόγκι


 Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2019



O Τζαμάλ Κασόγκι το 2015. (AP Photo/Hasan Jamali, File)

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας, ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, είχε απειλήσει το 2017 πως θα έφθανε ως το να χρησιμοποιήσει «μια σφαίρα» εναντίον του Τζαμάλ Κασόγκι εάν ο δημοσιογράφος δεν έπαυε να επικρίνει το σουνιτικό βασίλειο, αποκάλυψε η εφημερίδα The New York Times.
Την ίδια ώρα η μνηστή του Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε ότι ελπίζει οι ΗΠΑ να αλλάξουν τη στάση τους σε σχέση με τη δολοφονία του, χωρίς να αποκλείει και μια συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, υπό όρους.
Η Χατιτσέ Τσενγκίζ (Hatice Cengiz), έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κωνσταντινούπολη με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου για τη ζωή του Κασόγκι, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην τουρκική αυτή πόλη.

Η Hatice Cengiz (DHA via AP)

Το βιβλίο με τίτλο: «Τζαμάλ Κασόγκι: η ζωή του, η μάχη του, τα μυστικά του» έγραψαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι και Σινάν Ονούς, και βασίζεται σε μαρτυρίες της Τσενγκίζ. Η αγγλική του μετάφραση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
Στο βιβλίο αυτό η Τσενγκίζ μοιράζεται αναμνήσεις και έγγραφα που αφορούν τη ζωή του Κασόγκι, «ο οποίος για εσάς ήταν ένας δημοσιογράφος, αλλά για εμένα ένας άνδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου