Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019

«ΝΥΤ»: Ο πρίγκιπας είχε πει πως θα χρησιμοποιούσε «μια σφαίρα» για να τελειώνει με τον Κασόγκι


 Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2019O Τζαμάλ Κασόγκι το 2015. (AP Photo/Hasan Jamali, File)

Ο πρίγκιπας διάδοχος της Σαουδικής Αραβίας, ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, είχε απειλήσει το 2017 πως θα έφθανε ως το να χρησιμοποιήσει «μια σφαίρα» εναντίον του Τζαμάλ Κασόγκι εάν ο δημοσιογράφος δεν έπαυε να επικρίνει το σουνιτικό βασίλειο, αποκάλυψε η εφημερίδα The New York Times.
Την ίδια ώρα η μνηστή του Τζαμάλ Κασόγκι δήλωσε ότι ελπίζει οι ΗΠΑ να αλλάξουν τη στάση τους σε σχέση με τη δολοφονία του, χωρίς να αποκλείει και μια συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, υπό όρους.
Η Χατιτσέ Τσενγκίζ (Hatice Cengiz), έκανε τις δηλώσεις αυτές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Κωνσταντινούπολη με την ευκαιρία της παρουσίασης του βιβλίου για τη ζωή του Κασόγκι, ο οποίος δολοφονήθηκε στις 2 Οκτωβρίου στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην τουρκική αυτή πόλη.

Η Hatice Cengiz (DHA via AP)

Το βιβλίο με τίτλο: «Τζαμάλ Κασόγκι: η ζωή του, η μάχη του, τα μυστικά του» έγραψαν οι Τούρκοι δημοσιογράφοι Μεχμέτ Ακίφ Ερσόι και Σινάν Ονούς, και βασίζεται σε μαρτυρίες της Τσενγκίζ. Η αγγλική του μετάφραση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα.
Στο βιβλίο αυτό η Τσενγκίζ μοιράζεται αναμνήσεις και έγγραφα που αφορούν τη ζωή του Κασόγκι, «ο οποίος για εσάς ήταν ένας δημοσιογράφος, αλλά για εμένα ένας άνδρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου