Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Εμφραγμα υπέστη ο ηγούμενος Εφραίμ της Μονής Βατοπαιδίου

Σάββατο, 2/2 2019

Σε κλινική του Κιέβου νοσηλεύεται ο καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής υπέστη έμφραγμα.
Ο καθηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου συμμετέχει στην αποστολή που ορίστηκε από τον Οικουμενικό Πατριάρχη, προκειμένου να παρευρεθεί στην ενθρόνιση του Προκαθήμενου της Ουκρανικής Εκκλησίας Μητροπολίτη Κιέβου Επιφάνιου, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο μετά την άφιξη στο Κίεβο από την Κωνσταντινούπολη, ο Γέροντας Εφραίμ ένιωσε έντονη αδιαθεσία.
Μάλιστα, επειδή η κατάστασή του επιδεινώθηκε μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική του Κιέβου, όπου διεγνώσθη πως είχε περάσει έμφραγμα.
Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του Γέροντα, ο οποίος έχει προβλήματα με την καρδιά του και είναι ζαχαροδιαβητικός, ανησύχησε ιδιαίτερα τους γιατρούς σε συνδυασμό μάλιστα με το γεγονός ότι πρόσφατα είχε υποβληθεί σε επέμβαση πενταπλού στεντ.
Πηγή: dogma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου