Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Οι αγρότες δεν αποκλείουν «κάθοδο» στην Αθήνα

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου, 2019
Εξαιρετικά κρίσιμα χαρακτήρισε τα επόμενα 24ωρα για το μέλλον των αγροτικών κινητοποιήσεων ο επικεφαλής των αγροτών του μπλόκου της Νίκαιας, Κώστας Τζέλλας.
Όπως είπε ο ίδιος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν οι αγρότες σκοπεύουν να κατέβουν άμεσα στην Αθήνα, «Όλα είναι πιθανά, όλα είναι στο τραπέζι. Τίποτα δεν αποκλείεται».
«Ο προσωρινός αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου στις σήραγγες των Τεμπών το μεσημέρι του Σαββάτου ήταν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι ο αγροτικός κόσμος ασφυκτιά και ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια να αγνοούνται τα «πάγια και διαχρονικά αιτήματά του», είπε και συνέχισε:
«Θέλουμε να συναντηθούν άμεσα με υπουργικό κλιμάκιο, αποτελούμενο από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομίας, Γιάννη Δραγασάκη, τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρο Αραχωβίτη, και τους συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να συζητήσουμε διεξοδικά τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου».
Ο κ. Τζέλλας, υποστήριξε ότι αν αυτό δεν συμβεί, «δεν μένει παρά να ισχύσει η απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων, γεγονός που συνεπάγεται κλιμάκωση των κινητοποιήσεων».
«Το κόστος παραγωγής είναι εξοντωτικό, δεν αντέχουμε άλλο», πρόσθεσε.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου