Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Νέα άδεια στον Κουφοντίνα – Θα βγει από τη φυλακή για έξι μέρες


Άραγε ήταν πράκτωρας;

Την κάλυψη που έχει και τις άδειες που παίρνει!


Άλλη μία άδεια ενέκρινε το Συμβούλιο των φυλακών στον Δημήτρη Κουφοντίνα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του dikastiko.gr, ξεκινά στις 28 Φεβρουαρίου.
Μέχρι τώρα ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια για εγκλήματα της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, λάμβανε άδειες 4 ημερών συν δύο ημέρες ακόμη ως οδοιπορικά. Επειδή όμως, λόγω των έργων του Μαλιακού μειώθηκε κατά 17 χιλιόμετρα η απόσταση μεταξύ της αγροτικής φυλακής του Βόλου όπου κρατείται και του Βαρνάβα που βρίσκεται η κατοικία του, συνεπώς δεν υπερβαίνει τα 300 χλμ. που αποτελούν προϋπόθεση για να δοθούν οδοιπορικά, οι μέρες που του χορηγήθηκαν αυξήθηκαν. Τούτη τη φορά, το Συμβούλιο του ενέκρινε εξαήμερη άδεια.
Υπενθυμίζεται ότι ο «Λουκάς» της 17 Νοέμβρη κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο στις αγροτικές φυλακές του Βόλου. Καθώς όλοι οι κρατούμενοι της συγκεκριμένης φυλακής είναι εργαζόμενοι και συμμετέχουν σε ομάδες που κάνουν διάφορες εργασίες όπως το μάζεμα λαχανικών, φρούτων, ελιών, η παραγωγή αρτοσκευασμάτων ή η ενασχόληση με την κτηνοτροφία, έτσι και αυτός πρέπει να εργάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου