Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

Εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο ο κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος


Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου, 2019
Εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Βοστώνης εισήχθη σήμερα το πρωί ο πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας κ. Μιλτιάδης Αθανασόπουλος.  

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο κ. Αθανασόπουλος ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Massachusetts General. Ευχόμαστε τα πάντα να πάνε καλά.  Οι προσευχές μας είναι μαζί του.


Στη φωτογραφία ο κ. Αθανασόπουλος στην αποχαιρετιστήρια τελετή της πρώην Γενικού Προξένου στη Βοστώνη κ. Ιφιγένεια Καναρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου