Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019

Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητοΣτην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, στον νομό Ηρακλείου Κρήτης, εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο τους σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο (εικόνες) | tanea.gr

Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών των αρχών στην Κρήτη καθώς το μεσημέρι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους και οι τέσσερις αγνοούμενοι, που είχαν παρασυρθεί μέσα στο όχημα τους από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά.
Το αυτοκίνητο της οικογένειας, είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές, περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση.
Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Ιατριδικαστικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής. «Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά επώδυνες. Πεζοπόρο τμήμα σήμερα, που η στάθμη του νερού έπεσε, εντόπισαν το όχημα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουδάκης που ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες.
Ο διοικητής Π.Υ Ηρακλείου, Γ. Τσικαλάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήγησε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, ενώ διευκρίνισε ότι είναι παρακινδυνευμένο να πει, πώς κάθονταν τα άτομα μέσα στο όχημα: «Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό και η θολούρα, δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια» εξήγησε ο κ. Τσικαλάς.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου