Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο



Στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, στον νομό Ηρακλείου Κρήτης, εντοπίστηκαν οι τέσσερις αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο τους σύμφωνα με την Πυροσβεστική.
Τραγικός επίλογος στην Κρήτη: Νεκροί και οι 4 αγνοούμενοι μέσα στο αυτοκίνητο (εικόνες) | tanea.gr

Τραγικός ήταν ο επίλογος των ερευνών των αρχών στην Κρήτη καθώς το μεσημέρι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους και οι τέσσερις αγνοούμενοι, που είχαν παρασυρθεί μέσα στο όχημα τους από τα ορμητικά νερά του Γεροπόταμου στη Μεσαρά.
Το αυτοκίνητο της οικογένειας, είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα στην κοίτη του ποταμού Γεροπόταμος, στο νομό Ηρακλείου Κρήτης καλυμμένο με νερό, λάσπη και καλαμιές, περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση.
Οι σοροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Στη συνέχεια θα μεταφερθούν στο Ιατριδικαστικό Εργαστήριο του ΠΑΓΝΗ, για ιατροδικαστική εξέταση.
Σύμφωνα με τον διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη, ήταν μια δύσκολη επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν 100 άνδρες της Πυροσβεστικής. «Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι αρκετά επώδυνες. Πεζοπόρο τμήμα σήμερα, που η στάθμη του νερού έπεσε, εντόπισαν το όχημα» είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λαγουδάκης που ευχαρίστησε και συνεχάρη τους πυροσβέστες που συμμετείχαν στις έρευνες.
Ο διοικητής Π.Υ Ηρακλείου, Γ. Τσικαλάς, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξήγησε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, ενώ διευκρίνισε ότι είναι παρακινδυνευμένο να πει, πώς κάθονταν τα άτομα μέσα στο όχημα: «Οι συνθήκες, η λάσπη, το νερό και η θολούρα, δεν επιτρέπουν αυτή την ώρα να πούμε κάτι με ακρίβεια» εξήγησε ο κ. Τσικαλάς.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου