Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2019


  • Θεσσαλονίκη: Ένας τραυματίας σε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών . Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βενιζέλου. .
  • Τζακ ποτ στο Τζόκερ. Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ. .
  • Νίκαια: Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της 85χρονη.Το σπίτι έφερε ίχνη αναστάτωσης. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της ηλικιωμένης αναμένεται να δώσει η νεκροψία νεκροτομή. Προανάκριση διενεργείται από τη διεύθυνση ασφάλειας Αττικής. .
  • Απίστευτο κι όμως ελληνικό: Αγνώστου ταυτότητας ιδιοκτήτη η Ακρόπολη. Η αντιστοίχιση των τίτλων ιδιοκτησίας με τη γη έφερε στο φως αρκετά προβλήματα, έως και αναντιστοιχίες του σχεδίου πόλης με την πραγματικότητα, ευτυχώς μεμονωμένες. .
Κόσμος
  • Μπαχάμες: 28 μετανάστες νεκροί σε ναυάγιο πλεούμενου. Είκοσι οκτώ Αϊτινοί ανασύρθηκαν νεκροί μετά το ναυάγιο του πλεούμενου στο οποίο είχαν επιβιβαστεί σε θαλάσσια περιοχή κοντά στις Μπαχάμες, ανακοίνωσε την Κυριακή το Πολεμικό Ναυτικό της χώρας της Καραϊβικής. .
  • Ερντογάν: Η Τουρκία διατηρεί επαφές σε χαμηλόβαθμο επίπεδο με τη Συρία. Ο πρόεδρος της Τουρκίας τόνισε την Κυριακή ότι η κυβέρνησή του διατηρεί επαφές «σε χαμηλόβαθμο επίπεδο» με τη Δαμασκό, μέσω των υπηρεσιών πληροφοριών τους, παρά τις επικρίσεις που διατυπώνει προς το συριακό καθεστώς και το γεγονός ότι η Άγκυρα στηρίζει τους μαχητές που πολεμούν εδώ και χρόνια για να ανατρέψουν τον πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ. .
  • Ιστορική επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα την Κυριακή και έγινε ο πρώτος ποντίφικας στην ιστορία που επισκέπτεται την Αραβική Χερσόνησο. .
  • Το Πεντάγωνο στέλνει 3.750 Αμερικανούς στρατιώτες στα σύνορα με το Μεξικό. Με την κινητοποίηση αυτή, ο συνολικός αριθμός των εν ενεργεία δυνάμεων που στηρίζουν τους πράκτορες της αρχής Προστασίας Τελωνείων και Συνόρων θα ανέλθει σε περίπου 4.350. .
  • Ρωσία:Τουλάχιστον 7 νεκροί, μεταξύ τους 4 παιδιά, σε δυστύχημα με λεωφορείο. Το λεωφορείο, όπου επέβαιναν παιδιά, ανατράπηκε σήμερα το πρωί, κοντά στην πόλη Καλούγκα. Όπως γράφει η εφημερίδα Independent, το οδόστρωμα ήταν καλυμμένο από χιόνι. .
Πολιτική
  • Μητσοτάκης: Ο Βούτσης κοιτά να μπαλώσει μια κυβέρνηση «κουρελού» (pic+vid). Στη «Μελαγχολική μας Δημοκρατία», ο Πρόεδρος της Βουλής προκαλεί θλίψη. .
  • Πυρά σε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση εξαπέλυσε ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο χώρος της Κεντροαριστεράς, μπορεί να αποτελέσει τη μοναδική ελπίδα ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Όχι την ελπίδα ότι θα γίνει συνομιλητής. Την πεποίθηση ότι μπορεί να γίνει ο μεγάλος φορέας που θα φέρει την αλλαγή», τόνισε ο κ. Παπανδρέου. .
  • Γεννηματά: Eλπίζω ο Βούτσης να μην συναινέσει στις απαιτήσεις του Μαξίμου. «Αυτή η κυβέρνηση, αυτή η παρέα δεν έχει καμία σχέση με ο,τι είναι προοδευτικό», Είπε η Φώφη Γεννηματά. .
  • Καμμένος: Χαρίζω στον Τσίπρα τον Κουίκ μα η Β Αθηνών ανήκει στους ΑΝΕΛ(vid). «Εμείς θα ορκίζουμε κυβερνήσεις, εμείς θα καταργούμε υπουργούς κι εμείς θα βάζουμε κόκκινες γραμμές» ανέφερε εκτός των άλλων ο κος Καμμένος. .
  • Βούτσης: Η Συνεδρίαση για το ρόλο των κομμάτων δε συνιστά αλλαγή κανονισμού. Η συνεδρίαση αφορά στην ενίσχυση του ρόλου των κομμάτων και όχι σε αλλαγή στις συνθέσεις και την οντότητα των κοινοβουλευτικών ομάδων, επισημαίνει ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης - μιλώντας στον Αθήνα 9,84 - αναφερόμενος στην αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Κανονισμού, που έχει θέμα την τροποποίηση διατάξεων. .
Οικονομία
  • Νίκος Χουντής: Zητά ενημέρωση από Ντράγκι για πιθανή νέα ανακεφαλαιοποίηση . Ο Νίκος Χουντής, ζητά από τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να του απαντήσει εάν «μπορεί να αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μιας νέας ανακεφαλαιοποίησης που θα αναγκαστεί να πληρώσει ο ελληνικός λαός» .
  • Σταθερά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας με πρωτοβουλία της ΡΑΕ . Σταθερά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας που δεν θα μεταβάλλονται όταν αλλάζουν τα στοιχεία του κόστους, θα υποχρεωθούν να παρέχουν στους καταναλωτές χαμηλής τάσης - νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις - οι προμηθευτές ρεύματος με παρέμβαση της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας. .
  • «Έθαψαν» τα έσοδα:3 γραφεία τελετών απέκρυψαν εισοδήματα 1,25 εκατ. ευρώ. Φοροδιαφυγή εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ αποκάλυψαν οι έλεγχοι της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων(ΑΑΔΕ)που ολοκληρώθηκαν κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018. .
  • Bloomberg: Το Brexit χωρίς συμφωνία απειλή για τον τουρισμό της Ελλάδας. Αξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου εξωτερικών ανέφερε, σύμφωνα με το αμερικανικό πρακτορείο, η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζει προσχέδια νομοσχεδίων τα οποία θεωρεί πως είναι απαραίτητα στην περίπτωση ενός άτακτου Brexit. .
Αθλητισμός
  • Ισοπαλία με 1-1 στο ματς ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Κάπως έτσι, οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στο +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό, τον οποίο υποδέχονται την ερχόμενη Κυριακή σε ένα ντέρμπι… αποδείξεων! .
  • Ισόπαλοι ήρθαν Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός. Γιόχανσον και Ανγκουά πραγματοποίησαν καίρια τάκλιν σε Ιωαννίδη και Μακέντα, στο 88’ και στο 89’ αντίστοιχα, για να λήξει ο αγώνας ακριβώς όπως ξεκίνησε. Ισόπαλος, χωρίς σκορ… .
  • Αιματηρή επίθεση σε σύνδεσμο του Εθνικού στη διάρκεια εκδήλωσης κοπής πίτας. Εγκληματική επίθεση δέχθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14». .
  • Γιάννης Αντετοκούνμπο: « O Τσιτσιπάς είναι ο νέος Greek Freak». Ο Τσιτσιπάς είναι πραγματικά πολύ καλός σε αυτό που κάνει και δεν έχει ταβάνι, δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. .
  • NBA: «Βόμβα» με Πορζίνγκις οι Μάβερικς. Μάβερικς και Νικς προχώρησαν σε ανταλλαγή-βόμβα, με τους Κρίσταπς Πορζίνγκις, Τιμ Χαρνταγουέι Τζούνιορ και Κόρτνεϊ Λι να μετακομίζουν στο Ντάλας. Το αντίθετο δρομολόγιο, προς τη Νέα Υόρκη, παίρνουν οι Ντένις Σμιθ Τζούνιορ, Γουέσλι Μάθιους, ΝτεΆντρε Τζόρνταν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου