Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

ΝΕΑ - ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ, Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου, 2019

  • Μαφία Κορυδαλλού: Δικογραφία από Αντιτρομοκρατική για σωρεία κακουργημάτων. Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 13 ατόμων τα οποία και εμπλέκονται σε πλήθος εγκληματικών δράσεων,σχηματίστηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. .
  • Στα σκαριά νέα συνοριακή δίοδος Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας. Στην περιοχή των Πρεσπών, στα σύνορα της κοινότητας Μάρκοβα Νόγκα με τον ελληνικό οικισμό Λαιμό, προγραμματίζεται να δημιουργηθεί νέα συνοριακή δίοδος, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων «ΜΙΑ». .
  • Επεισόδιο με τρεις τραυματίες στις φυλακές Κορυδαλλού. Επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα εντός των φυλακών Κορυδαλλού με αποτέλεσμα των τραυματισμό τριών κρατουμένων. .
  • Σοβαρά προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα . Ιδιαίτερα προβλήματα εντοπίστηκαν σε Εύβοια, Αττική και Πελοπόννησο. .
Κόσμος
  • Ο Γκουτέρες συγχαίρει Τσίπρα και Ζάεφ και «καλωσορίζει τη Βόρεια Μακεδονία». Ο ΓΓ του ΟΗΕ «καλωσορίζει αυτή την εξέλιξη η οποία διευθετεί την μακρά διένεξη μεταξύ Αθηνών και Σκοπίων και καταδεικνύει ότι ακόμη και φαινομενικά δυσεπίλυτα ζητήματα μπορούν να επιλυθούν μέσω διαλόγου και πολιτικής βούλησης». .
  • Σ.Αραβία: Λυπούμαστε που η ΕΕ μας έβαλε στη μαύρη λίστα ελέγχων τρομοκρατίας. «Η δέσμευση της Σαουδικής Αραβίας να καταπολεμήσει το ξέπλυμα χρήματος και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τα πλαίσια των εποπτικών ελέγχων και της νομοθεσίας μας για να επιτύχουμε τον σκοπό αυτό». .
  • Λιβύη: Επιδρομή των ΗΠΑ εναντίον μελών της Αλ Κάιντα. Οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ εξαπέλυσαν χθες βράδυ επιδρομή εναντίον μελών της Αλ Κάιντα σε περιοχή της νοτιοδυτικής Λιβύης, ανακοίνωσε η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), η οποία εδρεύει στην Τρίπολη και αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα. .
  • Το ISIS πίσω από την επίθεση σε αυτοκινητοπομπή στη Νιγηρία. Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε χθες την ευθύνη για την επίθεση εναντίον της αυτοκινητοπομπής του κυβερνήτη Πολιτείας της βορειοανατολικής Νιγηρίας, ο οποίος πήγαινε να μιλήσει σε συγκέντρωση ενόψει των γενικών εκλογών του Σαββάτου στη χώρα. .
  • Σάλος με app στη Σαουδική Αραβία που «ελέγχει» τις γυναίκες. Προασπιστές των δικαιωμάτων του ανθρώπου τονίζουν ότι οι εταιρείες κολοσσοί της τεχνολογίας επιτρέπουν κακομεταχειρίσεις εναντίον γυναικών και κοριτσιών στο υπερσυντηρητικό Βασίλειο του Ριάντ με το να φιλοξενούν την ηλεκτρονική εφαρμογή. .
Πολιτική
  • Γεροβασίλη: Έσπασε ένας κύκλος εγκληματικής δράσης στις φυλακές. «Τη συστηματική, μεθοδική και σε βάθος έρευνα της αστυνομίας», η οποία «έφερε αποτελέσματα, σπάζοντας ένα κύκλο εγκληματικής δράσης μέσα και έξω από τις φυλακές» τονίζει σε δήλωση της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη. .
  • Καμμένος: Εξαγοράστηκαν με υπουργικούς θώκους οι 3 βουλευτές των ΑΝΕΛ. Ο πρώην κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ρουά Ματ» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Μεταξύ άλλων,άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις «ώστε να αφαιρεθεί ο λόγος από τους ΑΝΕΛ». .
  • Υπ. Δικαιοσύνης: Τα τελευταία συμβάντα στον Κορυδαλλό συνδέονται μεταξύ τους. Στο πλαίσιο δράσης εγκληματικής οργάνωσης εντάσσει το υπουργείο Δικαιοσύνης τα τελευταία περιστατικά που σημειώθηκαν στις φυλακές της χώρας. .
  • Θεοδωράκης: Tο Ποτάμι λέει ναι σε ιδιωτικά ΑΕΙ και θρησκευτική ουδετερότητα. Η Βουλή να μπορεί να προχωρήσει σε αναθεώρηση άρθρων του συντάγματος με πλειοψηφία των 2/3. .
  • Λεβέντης:Αν ο ΠτΔ εκλέγεται από λαό ίσως να έχουμε σύγκρουση με πρωθυπουργό. Κατά τα λοιπά, ο κ. Λεβέντης αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής του Προέδρου Δημοκρατίας δήλωσε: «Λένε ότι είναι κακό να γίνονται εκλογές; Γιατί είναι κακό; Γιατί φοβούμαστε τις εκλογές; .
Οικονομία
  • ΚΕΦίΜ: Κατώτατος μισθός. Μύθοι και πραγματικότητες (video). Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση αύξησης του κατώτατου μισθού, το ΚΕΦίΜ, αποφάσισε να φωτίσει τις απρόβλεπτες και ζημιογόνες συνέπειες σε βάρος εκείνων που προσπαθεί να ενισχύσει .
  • Σαουδική Αραβία και Παναμάς στην μαύρη λίστα της ΕΕ. Σε 23 αυξήθηκαν οι χώρες που κατηγορούνται για χαλαρή εποπτεία της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος. .
  • Γερμανικός Τύπος: Προεκλογικά δώρα αντί μεταρρυθμίσεων. Στις καθυστερήσεις που φαίνεται να καταγράφονται στο πεδίο υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα καθώς και στις πιέσεις που δέχεται ο έλληνας πρωθυπουργός Τσίπρας εν όψει εκλογών αναφέρεται ο γερμανικός Τύπος. .
  • Ωρολογιακή βόμβα το δημογραφικό στη Γερμανία. Ακόμη και η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης στα 70 έτη με παράλληλη αύξηση του αριθμού των γεννήσεων, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την ολοένα αυξανόμενη έλλειψη εργατικού δυναμικού στη Γερμανία. .
  • Δικαστική απόφαση απαγορεύει την κατάσχεση του εφάπαξ λόγω κόκκινου δανείου. Η εφοριακός επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί και σύμφωνα με ρήτρα της δανειακής σύμβασης που είχε υπογράψει, τα ¾ του εφάπαξ, έπρεπε να πάνε για την αποπληρωμή του στεγαστικού δανείου, μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, στο funds του Λονδίνου που το είχε αγοράσει. .
Αθλητισμός
  • Ch. League: Τιμώρησε τον Άγιαξ η Ρεάλ. Διέλυσε την Ντόρτμουντ η Τότεναμ. Η Ρεάλ εκμεταλλεύτηκε την ατυχία των παικτών του Άγιαξ ενώ η Τότεναμ ισοπέδωσε την Ντόρτμουντ στη φάση των «16» του Champions League. .
  • Αποθέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ . Τη στήριξή τους στους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και στην ομάδα, για την απόφαση να αποχωρήσουν στο ημίχρονου του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ έδειξαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. .
  • Γιαννακόπουλος: «Πρόφαση των Αγγελόπουλων για να φύγουν από τον Ολυμπιακό». «Αυτά όλα είναι μεθοδευμένα. Έχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα. Και δεν κατεβαίνουν επειδή λένε ότι δεν τους αρέσει η διαιτησία! .
  • Στον… αέρα ο ημιτελικός του Κυπέλλου-Δεν κατέβηκε β ημίχρονο ο Ολυμπιακός . Ο Ολυμπιακός είχε πολύ έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Παναθηναϊκό και έτσι πήρε την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο δεύτερο! .
  • Εξομολόγηση Τσιτσιπά: Η μέρα που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου (VIDEO). Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο προσωπικό κανάλι του στο YouTube το νούμερο 12 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις μιλάει για την ημέρα που άλλαξε η ζωή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου