Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε εν ενεργεία συνταξιούχο ιερέα στο δρόμο 3 στην Billerica

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες το απόγευμα έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό Rt-3 North στο ύψος της πόλης Billerica, βόρειο προάστιο τα Βοστώνης.

Ο ιερέας ο οποίος έχει βγει στη σύνταξη αλλά ιερουργεί (part time) σε ναό στην περιοχή Lowell. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Lowell Sun τρεις ήταν αυτοί που κτύπησα κοντά στην έξοδο Treble Cove Rd, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Leahey Clinic Burlington και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Γνωρίζουμε τον ιερέα αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε το όνομά του.

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019

Wall Street: Η χειρότερη χρονιά από το 2008

Τρίτη, Πρωτοχρονιά, 2019 Χρόνια Πολλά

Τη χειρότερη χρονιά από το 2008, οπότε και ξεκίνησε η χρηματοπιστωτική κρίση, κατέγραψαν οι μετοχές εκεί – Πτώση 6,2% για τον S&P 500
Τη χειρότερη επίδοση εδώ και μία δεκαετία, δηλαδή από το 2008, οπότε και ξεκίνησε η χρηματοπιστωτική κρίση, κατέγραψε o δείκτης Dow Jones, που ωστόσο κινήθηκε ανοδικά στην τελευταία συνεδρίαση του έτους.
Ελαφρώς χειρότερη ήταν η εικόνα για τον S&P που υποχώρησε φέτος 6,2%, ενώ ο Nasdaq κατέγραψε πτώση 3,9%.
Παράλληλα, ο S&P 500 υποχώρησε κατά 6,2%, ενώ ο ο Nasdaq υποχώρησε 3,9%.
Το 2018 ήταν το χειρότερο έτος για τον Dow Jones από το 2008 και το πρώτο κατά το οποίο σημείωσε πτώση που υποχώρησε 2,2%. Παράλληλα, ήταν η πρώτη χρονιά από το 1948 που ο δείκτης κινήθηκε ανοδικά τα τρία πρώτα τρίμηνα και έκλεισε με απώλειες.
Αρνητικός ήταν ο Δεκέμβριος καθώς ο Dow Jones υποχώρησε 8,7%, ο S&P 9,2% και ο Nasdaq 9,5%,
Οι υψηλότερες επιδόσεις στους τρεις δείκτες
Τις υψηλότερες επιδόσεις κατέγραψαν στον δείκτη Dow Jones οι μετοχές των Merck (άνοδος 34%), Pfizer (18,5%) και Microsoft (17,4%).
Στον S&P 500 τις καλύτερες επιδόσεις κατέγραψαν οι: AMD (άνοδο 73,3%), Abiomed (69,8%) και Fortinet (61%).
Στον Nasdaq οι καλύτερες επιδόσεις του 2018 σημειώθηκαν στις μετοχές των AMD (73,3%), Workday (56,8%) και Lululemon (56,3%).
Θετικά στη συνεδρίαση της τελευταίας ημέρας του 2018 επέδρασε η δήλωση Τραμπ ότι είχε «πολύ καλή τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, και ότι σημειώνεται πρόοδος για μια πιθανή εμπορική συμφωνία μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
Οι αναλυτές θεωρούν ότι η ακύρωση του κυβερνητικού shutdown θα δώσει ώθηση στην αγορά, ωστόσο εκφράζουν επιφυλάξεις για το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου