Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Σοβαρό αυτοκινητιστικό δυστύχημα σε εν ενεργεία συνταξιούχο ιερέα στο δρόμο 3 στην Billerica

Σύμφωνα με πληροφορίες μας χθες το απόγευμα έγινε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην εθνική οδό Rt-3 North στο ύψος της πόλης Billerica, βόρειο προάστιο τα Βοστώνης.

Ο ιερέας ο οποίος έχει βγει στη σύνταξη αλλά ιερουργεί (part time) σε ναό στην περιοχή Lowell. Σύμφωνα με την ημερήσια εφημερίδα Lowell Sun τρεις ήταν αυτοί που κτύπησα κοντά στην έξοδο Treble Cove Rd, δύο άνδρες και μία γυναίκα.

Όλοι τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Leahey Clinic Burlington και είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Γνωρίζουμε τον ιερέα αλλά δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανακοινώσουμε το όνομά του.

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Διάγγελμα Τραμπ για shutdown και τείχος με το Μεξικόrts102rsΔιάγγελμα από το Οβάλ Γραφείο με θέμα «Ανθρωπιστική Κρίση Εθνικής Ασφάλειας στα νότια Σύνορά μας» θα απευθύνει σήμερα το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ, ενώ δεκάδες Ρεπουμπλικάνοι - μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, ενδέχεται να αλλάξουν στάση και να ψηφίσουν τα νομοσχέδια των Δημοκρατικών για επαναλειτουργία των υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης,

Πιστεύουμε ότι η τακτική του Τραμπ είναι να δημιουργήσει "ενδιαφέρον" στους βουλευτές και των δύο κομμάτων για να ψηφίσουν τα οικονομικά  έξοδα για το τείχος με τα σύνορα του Μεξικού.  Εάν αποτύχει σε αυτό θα μπορούσε να βάλει βέτο και να παρακάμψει το κογκρέσο ότι είναι emergency για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ και το τείχος να γίνει.
Η Σύνταξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου