Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Επειδή η Πρώτη Σελίδα εδώ που διαβάζετε δεν μπορεί να χωρέσει όλα τα άρθρα σας συμβουλεύουμε να πηγαίνετε κάτω και να πατάτε «παλαιότερες αναρτήσεις». Επίσης η ιστοσελίδα μας μεταφράζεται αυτόματα σε 98 γλώσσες! Εάν κάποιος δικός σας δεν διαβάζει στην Ελληνική πληροφορείστε τους για αυτή την δυνατότητα. Πως γίνετε αυτό; Απλούστατα εδώ αριστερά βλέπετε Translate και ακριβώς από κάτω επιλογή γλώσσας. Κάνε κλικ στο ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ αμέσως όλα τα κείμενα/άρθρα μεταφράζονται. Δεν είναι 100 τα 100 ακριβής αλλά βγάζεις νόημα. Ευχαριστούμε για την ανάγνωση και τη συντροφιά σας.

Λαμβάνουμε πάρα πολλά μηνύματα. Όλα τα μηνύματα να τα στέλνετε στο paneliakos@aol.com

You may read this Web Page in 98 languages! You can go herein on the left that says Translate and click under where it says Επιλογή γλώσσας. Choose the language you want and click again. The entire web page will change. Notice, the translation is very close but not 100%.

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019

Η Maria Menounos και ο Steve Harvey παρουσίασαν το πρόγραμμα «Live From Times Square» της Νεας Υόρκης για την ΠρωτοχρονιάΗ δική μας, από το Medford, Massachusetts παρουσίασε μαζί με τον Στηβ Χάρβεη το Πρωτοχρονιάτικο Πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Fox.  Μάλιστα στο τέλος η Μαρία είπε σε όλο το κόσμο στα Ελληνικά "Χρόνια Πολλά" και ο Στηβ Χάρβεη το επανέλαβε και τελείωσαν με Ώπααααα.Η διάσημη Ελληνοπούλα με καταγωγή από τον Άκoβο Αρκαδίας τέλεσε το θρησκευτικό της γάμο στο χωριό των γονέων της το περασμένο καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου