Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Τρίτη, 1 Ιανουαρίου 2019

Η Maria Menounos και ο Steve Harvey παρουσίασαν το πρόγραμμα «Live From Times Square» της Νεας Υόρκης για την ΠρωτοχρονιάΗ δική μας, από το Medford, Massachusetts παρουσίασε μαζί με τον Στηβ Χάρβεη το Πρωτοχρονιάτικο Πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού Fox.  Μάλιστα στο τέλος η Μαρία είπε σε όλο το κόσμο στα Ελληνικά "Χρόνια Πολλά" και ο Στηβ Χάρβεη το επανέλαβε και τελείωσαν με Ώπααααα.Η διάσημη Ελληνοπούλα με καταγωγή από τον Άκoβο Αρκαδίας τέλεσε το θρησκευτικό της γάμο στο χωριό των γονέων της το περασμένο καλοκαίρι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου