Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Κέβιν Σπέισι. Kevin Spacey's lawyers enter not guilty plea in sex assault

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, 2019
Ο Σπέϊσι δήλωσε ότι είναι αθώος
Νεαρός κατηγορεί τον πρώην πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς «
House of Cards» ότι τον παραπλάνησε κερνώντας τον ποτά και τον παρενόχλησε σεξουαλικά
Ενώπιον του δικαστηρίου της Μασαχουσέτης, κατηγορούμενος για σεξουαλική παρενόχληση ενός 18χρονου, εμφανίστηκε ο Κέβιν Σπέισι.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Κέβιν Σπέισι | in.grΟ νεαρός κατηγορεί τον πρώην πρωταγωνιστή της επιτυχημένης σειράς «House of Cards» ότι τον παραπλάνησε κερνώντας τον ποτά και τον παρενόχλησε σεξουαλικά.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εμφανίστηκε στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Νάντακετ, αφού του απαγγέλθηκαν επισήμως κατηγορίες τον περασμένο μήνα για τις κακουργηματικές πράξεις της σεξουαλικής παρενόχλησης και του ξυλοδαρμού, με τον ίδιο πάντως να δηλώνει αθώος.
Ο Σπέισι είχε επιχειρήσει να μην εμφανιστεί ο ίδιος στο δικαστήριο, που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο θέρετρο Νάντακετ στις ακτές της Μασαχουσέτης, λέγοντας ότι η παρουσία του στην αίθουσα θα μεγάλωνε κι άλλο τον αρνητικό αντίκτυπο που είχε επάνω του όλη αυτή η υπόθεση. Ο δικαστής που εξέτασε το αίτημα όμως αρνήθηκε να τον εξαιρέσει.
Περισσότεροι από 30 άνδρες έχουν καταγγείλει ότι υπήρξαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης του Σπέισι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου