Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Go Pats... Νίκησαν στο overtime σε θερμοκρασία -9 Κελσίου και πάνε στο Super bowl

Οι δύο αυτοί θα μείνουν αθάνατοι για τις νίκες τους με την ίδια ομάδα.  Ο προπονητής Bill Belichick και ο αρχηγός (quarterback) Tom Brady.  Εχουν κατακτίσει τα περισσότερα πρωταθλήματα (Super bowl) με την ίδια ομάδα που είναι η ομάδα της Βοστώνης (New England Patriots)
Οι New England Patriots πρωταθλητές του American Football League (AFL) πηγαίνουν στον τελικό που θα γίνει την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου στην Atlanta, Georgia όπου θα αντιμετωπίσουν τους Los Angeles Rams τους πρωταθλητές του National Football League (NFL)
Τα αποτελέσματα της Κυριακής, 20 Ιανουαρίου, 2019:
New Orleans Saints - Los Angeles Rams 23 - 26
Kansas City Chiefs - New England Patriots 31 – 37
Go Pats

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου