Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Δημόσια πρόταση του Θανάση Μπέλτσου για τη συμφωνία των Πρεσπών

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου, 2019
Άρθρο του Θανάση Μπέλτσου
Προτείνω δημόσια τα κόμματα που δεν συμφωνούν με την συμφωνία των Πρεσπών να μην παραστούν στη συνεδρίαση της Βουλής , να σαμποτάρουν την διαδικασία και να ξεκαθαρίσουν ότι δεν θα αναγνωρίσουν κανένα κάλπικο αποτέλεσμα μιας αναρμόδιας ισχνής κοινοβουλευτικής συντεχνίας.
Είναι ο μοναδικός τρόπος να μην έρθει ποτέ για κύρωση η συμφωνία της ντροπής. Από την στιγμή που είναι δεδηλωμένη η «πλειοψηφία» των 151 οποιαδήποτε συμμετοχή σε μια ήδη ειλημμένη απόφαση αποτελεί ξεκάθαρη νομιμοποίηση. Αν δεν παραστούν τα 2/3 των κοινοβουλευτικών κομμάτων Νέα Δημοκρατία, Ένωση Κεντρώων, ΚΚΕ, Χρυσή Αυγή ακόμη και οι ΑΝΕΛ είναι βέβαιο ότι ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να τολμήσει να εκτελέσει ένα κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, καθώς επίσης ο ΠτΔ δεν θα υπογράψει καμιά συμφωνία όταν δεν θα έχει την αποδοχή των 2/3 των κοινοβουλευτικών κομμάτων και θα είναι μια κολοβή απόφαση μειοψηφίας, δεδομένο ότι το 75% των Ελλήνων αντιτίθεται σε αυτή.
Ακόμη και οι πρεσβείες θα κάνουν πίσω μιας και θα ξέρουν ότι δεν θα έχουν καμιά νομιμοποίηση οι θέσεις τους και θα καταπέσουν την επόμενη μέρα από την ίδια την κοινωνία.
ΚΑΛΩ τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλάβει την πρωτοβουλία και να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα συμμετάσχει σαν αξιωματική αντιπολίτευση σε ένα στημένο κοινοβουλευτικό παραμύθι με γνωστή κατάληξη.
ΚΑΛΩ τον Βασίλη Λεβέντη να στηρίξει την πρόταση αυτή μιας και είναι από την αρχή ξεκάθαρος στο εθνικό ζήτημα.
ΚΑΛΩ τις Παμμακεδονικές Ενώσεις να υιοθετήσουν και να στηρίξουν την πρόταση και καλώ κάθε πατριωτική φωνή να ενωθεί σαν μέτρο πίεσης στο πολιτικό σύστημα. Είναι η δική μας γραμμή άμυνας.
Η Μακεδονία δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, ούτε κανένα κοινοβούλιο έχει την Ιστορική ευθύνη και αρμοδιότητα να διαπραγματεύεται μέρος της Ιστορίας του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου