Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Παραιτήθηκε και η υφυπουργός Άμυνας Κόλλια – Τσαρουχά


Την αποχώρηση της από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από το υπουργείο

Την αποχώρηση της από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε η Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Πάνου Καμμένου από το υπουργείο.
«Είναι υποχρέωσή μου, απέναντι στις θυσίες των προγόνων μας, ώστε το ελληνικό όνομα Μακεδονία να παραμένει η δίκαιη κληρονομιά των Ελλήνων και κανενός άλλου! Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» ανέφερε, χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή της στο Facebook.
«Τώρα που ολοκληρώνεται η έξοδος τη Πατρίδας από τα Μνημόνια και έχουν τεθεί ισχυρές βάσεις για την καταπολέμηση της διαπλοκής, ΑΠΟΧΩΡΩ από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για να συνεχίσω μαζί με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ και τον Πάνο Καμμένο τον αγώνα ενάντια στο προσύμφωνο των Πρεσπών, δηλώνοντας για ακόμη μια φορά ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική!» ανέφερε η κ. Κόλλια Τσαρουχά
Απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο, τον «ευχαρίστησε από καρδιάς για όλα, σ’ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα που συνεργαστήκαμε». «Την αγάπη σου για την Κύπρο την αποδείκνυεις έμπρακτα διαρκώς» έσπευσε να προσθέσει.
TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου