Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ο Νίκος Παπανδρέου

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, 2019
Σε αντίθεση με τον αδελφό του Γιώργο Παπανδρέου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Παπανδρέου τάχθηκε κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, στηρίζοντας τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά.

Ο Νίκος Παπανδρέου πήρε θέση στη δημόσια συζήτηση για τη Συμφωνία, εκφράζοντας τις επιφυλάξεις του και στηρίζοντας τις αποφάσεις των οργάνων του ΚΙΝΑΛ.
Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το θέμα από το Newpost, απάντησε: «Εχω σοβαρές επιφυλάξεις με τις προβλέψεις της Συμφωνίας των Πρεσπών και άρα συμμερίζομαι πλήρως τους χειρισμούς της Φώφης Γεννηματά και τις αποφάσεις των οργάνων του ΚΙΝΑΛ για τη μη υπερψήφισή της από το ελληνικό Κοινοβούλιο».
Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με συνέντευξή, τμήματα της οποίας προδημοσιεύθηκαν την Παρασκευή, τάσσεται υπέρ της συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
«Η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη συμφωνία είναι γνωστή, την έχω διατυπώσει πολύ καθαρά εδώ και μήνες στο Πολιτικό Συμβούλιο του Κινήματος Αλλαγής.
»Η πρώτη έγνοιά μας θα έπρεπε να είναι η αποφυγή ενός διχασμού γύρω από ένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, σε αυτή την περίπτωση το Μακεδονικό.
»Εργαλειοποίηση ενός δύσκολου ζητήματος, υπό το πρίσμα της προώθησης κομματικών συμφερόντων, έχει υπάρξει και στο παρελθόν, με καταστροφικές επιπτώσεις για τον ελληνικό λαό και τη χώρα.
Αν πορευτούμε προς τις εκλογές σε ένα κλίμα διχασμού και αλληλοκατηγοριών για το ποιοι είναι πατριώτες και ποιοι μειοδότες θα είναι καταστροφή» αναφέρει ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών.
Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου