Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

ΚΤΥΠΑ ΕΔΩ ΣΤΑ ΜΠΛΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Κοίτα τι κάνει ο κορωνοϊός σε όλο το κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Μετά με το «ποντικάκι» κοιτάξτε τι γίνεται σε κάθε χώρα σε όλο τον κόσμο. Η σελίδα ανανεώνεται τακτικά οπότε κοίταζε όσες φορές θέλεις

Λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό τα άρθρα που ανεβάζουμε στο panelikos.com καθημερινά είναι περισσότερα από πριν. Όλα τα άρθρα μπορείτε να τα διαβάζετε έστω και εάν δεν είναι στην αρχική σελίδα που είσαστε τώρα. Πάρτε το ποντικάκι και πηγαίνετε κάτω δεξιά και πατήστε Παλαιότερες Αναρτήσεις και θα πάτε στην προηγούμενη σελίδα και εάν κάνετε το ίδιο και στην επόμενη σελίδα-σελίδες θα διαβάζετε όλα τα άρθρα. Σας ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ, όλα τα άλλα έρχονται μετά.

Σκότωσε τον κορωνοϊό. Και εσύ μπορείς. Πάρε τα μέτρα σου.

Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019

Κουκουλοφόροι και Αστυνομία σε... αγαστή συνεργασία στο Σύνταγμα


Προβοκάτσια στη συγκέντρωση
Διαδηλωτές καταγγέλλουν ότι νεαροί σκόπιμα κινήθηκαν στα σκαλιά της Βουλής προκειμένου να αντιδράσουν τα ΜΑΤ τα οποία έριξαν ανεξέλεγκτα χημικά ακόμη και μέσα στην συγκέντρωση.
Κουκουλοφόροι και Αστυνομία σε... αγαστή συνεργασία στο Σύνταγμα | tanea.gr
Με το γνωστό πλέον παιχνίδι των μπαχαλάκηδων σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΑΤ, μια ειρηνική διαδήλωση αμαυρώθηκε. Εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών διαδήλωναν κατά τη συμφωνίας των Πρεσπών όταν -περιέργως- ομάδα νεαρών με κουκούλες, κράνη και μάσκες για χημικά που έκρυβαν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλησίασαν τα σκαλιά που οδηγούν στο προαύλιο της Βουλής.
Εκεί προκλήθηκαν μάχες σώμα – με σώμα με τις δυνάμεις των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένες για να μην τους επιτρέψουν να ανέβουν στο Βουλή. Είναι αμφίβολο αν ήθελαν οι κουκουλοφόροι να ανέβουν στο προαύλιο ή αν ο σκοπός τους ήταν να προκαλέσουν τους αστυνομικούς για να ρίξουν χημικά. Κι έτσι έγινε. Τα ΜΑΤ πήραν εντολή να ρίξουν δακρυγόνα προκαλώντας μπροστά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη χάος. Εκατοντάδες ειρηνικοί διαδηλωτές άρχισαν να τρέχουν για να καλυφτούν από τα χημικά με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να αδειάσει ο χώρος.
Τα επεισόδια συνεχίζονταν για ώρα, όμως αυτό που κατήγγειλαν όλοι ήταν ότι επρόκειτο για μια στημένη διαδικασία, μια προβοκάτσια προκειμένου να αμαυρωθεί και τελικά να διαλυθεί η διαδήλωση. Από την αστυνομία λένε ότι περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με πέτρες, καδρόνια και μάρμαρα και ότι οι αστυνομικοί που ήταν στα σκαλιά της Βουλής, ενημέρωσαν ιεραρχικά μέσω ασυρμάτου ότι δεν αντέχουν να κρατήσουν τον κόσμο. Τότε έλαβαν οδηγία από τους ανωτέρους τους, να κάνουν χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν ότι δέχθηκαν επίθεση και με φωτοβολίδες.
Κατήγγειλαν επίσης ότι τα επεισόδια ξεκίνησαν από μια ομάδα νεαρών που πριν από λίγη ώρα βρισκόταν στην αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών στα Προπύλαια.
TA NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου